joi, 20 august 2009

Capra



Daca ieri am avut o pasa proasta si am tot glumit cu unele subiecte, azi trec la lucruri serioase.

Stiti povestea caprei?

Conform DEX, capra este: gen de mamifere rumegătoare paricopitate, cu părul lung, cu coarne, mai mari şi diferenţiate la masculi. Ca sa intelegem: pe corso e plin de capre. Multe din ele sunt paricopitate cu niste chestii care au toc de cel putin 7 cm. Mai nasol e ca sunt greu de urmarit cu privirea si te astepti in orice moment sa cada. Ele insa nu si nu, se incapataneaza sa-si rupa picioarele si asa inmultesc randurile celor cu picioarele rupte de la urgenta.

Partea cu parul lung mi-a placut. Adica, stai sa pricep. Capre sunt numai alea cu parul lung? Ca io am vazut umbland salbatic pe strada si capre cu parul scurt, dar probabil ca alea aveau stapan si si-au zis ca, daca sunt tunse, nu le mai zice lumea ca sunt capre. Mai nasol e pentru ele cand incep sa rada si atunci li se potriveste de minune zicala: razi ca o capra!

Pentru ca(,) caprele sunt asa zglobii de felul lor si cam umbla de la mascul la mascul, observam la caprele masculine ca au coarne mai mari. Cum s-ar spune tot intr-o alta zicala populara: i s-au pus coarne, lucru evident de altfel si foarte vizibil.

Una din intrebarile mai recente si des intalnite este: Capra e animal sau pozitie? Uluitor dar multe din raspunsuri indica a doua varianta. Este posibil ca aceasta confuzie sa vina din urmatoarea definitie gasita pe un site de sanatate, www.sanatateatv.ro, si care suna in felul urmator:
Descrierea poziţiei capra
Femeia se aşează mai întâi în genunchi, apoi se apleacă în faţă, sprijinindu-se pe coate. Bărbatul se aşează în genunchi în spatele ei pentru a o penetra.


Nu va introduc in placerile produse de aceasta pozitie pentru ca nu este relevant pentru cititor ci doar pentru practicant. Este de retinut faptul ca se urmareste eliminarea monotoniei in cuplu. Adica, inafara cuplului nu se poate practica? La naiba! :( Si pana la urma puteau sa spuna “pozitia oii”, “pozitia vacii”, ca doar tot patrupede sunt.

Revenind la oile noastre. Pardon, capre. Una din caracteristicile principale in ce priveste comportamentul este rapiditatea cu care trece de la stadiul de animal domestic in animal salbatic. In traducere libera, putem spune ca femeile sunt asemeni caprelor, cum pleaca de acasa, cum devin salbatice.

Ura asta pe capre insa vine din mosi stramosi. Cine nu s-a gandit CA CApra vecinului e mai mandra si mai cornuta? a naibii popor suntem. Daca nu moare aia, nu suntem sanatosi. Astfel am descoperit niste versuri care ni se potrivesc de minune:

Dacă vrei capra să-i crape
Fi’n’că te-a băgat în boală,
Roagă-L nu cumva să scape
Aia care-i mai nasoală.


Valeriu Cercel

Ca sa nu va plictisesc cu alte amanunte mai putin picante, puteti urmari serialul ferma animalelor.Ferma animalelor 1, Ferma animalelor 2, Porcul, Gaina, Vaca, Boul

4 comentarii:

LiaLia spunea...

Hahahahaha, genial, tu! :)) Dintre toate, asta cu capra mi-a plăcut cel mai tare. O fi de la poziţie :)))

Orin spunea...

Păi e faină, dar e mai la general față de cele din serialul respectiv citite de mine, unde era clar cine sînt animalele respective! Referitor la poziție, parcă tot capră sună mai bine (decît oaie... vacă...) Raison! :))

luci savu spunea...

Legat de capra vecinului, am vazut asta la Zabeckss

Anonim spunea...

It's impressive that you are getting thoughts from this article as well as from our argument made at this time.
Feel free to visit my web page - how to factory unlock iphone