vineri, 21 august 2009

Refuz, cu o trecere in revista

Refuz sa scriu despre scandalul de aseara de la Dinamo. In schimb nu pot decat sa trec in revista ziua sportiva de ieri. Superba zi. Si pentru sportul mondial si pentru cel national. Asta daca luam in considerare ca fotbalul e sport.

1. Senzationalul Usain Bolt a facut-o din nou. Record mondial, again, la cursa de 200 m. O cursa senzationala in care a alergat singur batandu-si recordul cu o zecime. Din nou fabulos pe pista cu 19.19 la final. Si ma repet: Jos palaria!


2. La fotbal avem sanse la 4 echipe in grupele Ligii Europa. Dupa Timisoara care are asigurat locul deja, urmeaza Steaua cu un categoric 3-0 in tur (slabe sanse sa piarda in fata irlandezilor in retur), Vasluiul cu un frumos 2-1 in fata greilor de la Atena si CFR-ul cu un egal la bosniaci dar cu prima sansa acasa in meciul urmator.

Ce comentarii sa mai faci? :)

3 comentarii:

Vaca Verde spunea...

da, incredibil a alergat omul! absolut fenomenal! la final nu stiam cine a fost pe 2 si pe 3, iar oamenii aia chiar au scos timpi buni...

la fotbal nu prea ma mai uit, desi pe vremuri imi placea - daca era meci nu ma dezlipeai de la tv si mergeam si pe stadioane. acum nu mai e cazul sa merg pe stadion, nu am atata tupeu, iar la tv se gaseste tot timpul ceva mai bun (snooker, f1, wrc sau atletism - indiferent cum sunt competitiile respective, macar nu se omoara oamenii intre ei...)

rhodos spunea...

Pana n-am vazut reluarea cursei nu i-am vazut pe cei care l-au urmat :))) este intr-adevar un fenomen si acum scrie istorie :)

Vaca Verde spunea...

si noi la fel. eram doi insi si ne intrebam care-i clasamentul final :) realmente te lasa fara cuvinte o preformanta ca asta!