marți, 19 mai 2009

Tara de prosti

O spun cu tarie si fermitate. Suntem o tara plina de prosti. Daca mai aveam nevoie de vreo dovada ca la conducerea tarii (Ministerul Finantelor cu preponderenta) sunt niste incopetenti, nu mai am de asteptat. Am primit-o.

Caz concret:

Firma X. Datorii la stat 3.700 RON. Suma din CAS de primit de la stat 5.000 RON. Raspuns de la institutia datoare: nu avem bani sa va platim. Raspuns de la Finante: v-am blocat conturile bancare ca sa recuperam ce ne datorati.

Solutia patronului? Eu una i-as lua de gat pe toti dar nu pot sa dau acelasi sfat ca sa nu zica cineva ca instig la violenta.

Voi mai aveti nevoie de dovezi?


Update: Citez mesajul persoanei in cauza:

"DECI 1).ma pot compensa cu fondul pt salarii de boala (sau asa ceva, oricum f putzin),

2).sumele ce mi se cuvin vor fi achitate in momentul in care casa de sanatate Sibiu va primi bani de la casa de sanatate natzionala (nu se stie cand),

3).nu pot sa cer penalitatzi de intarziere pt ca casa de sanatate nu are fonduri proprii () s-ar intzelege aici ca nu e de rea credintza cand nu plateste, dar nici eu nu sunt de rea credintza si nici fonduri proprii nu am ca depind de cumparatori"

Un comentariu:

LiaLia spunea...

O am pe vară-mea care a păţit ceva de genul ăsta, dar cu sume de primit mult mai mari. S-a judecat, a câştigat, dar tot a fost nevoită să-şi plătească ea datoriile, deşi avea de 10 ori mai mult de primit şi nici după câştigul în instanţă nu şi-a recuperat datoria ...
Off topic now :) Mă scuzi că abia acum am citit textul în care nominalizai blogerii pe care îi consideri şi cumva prieteni şi îţi mulţumesc din suflet pentru locul din lista şi inimioara ta :) Abia aştept devirtualizarea, să te văd atunci dacă îţi mai place de mine :)))