miercuri, 6 mai 2009

Cu nesimtire inainte!

Pentru ca eroziunea i-a luat pielea lui Base nici nu ma mir ca ii lipseste o bucata buna din obraz. L-au erodat vanturile si marea si probabil ca nu mai poate fi masurat gradul de nesimtire si de excremente care il acopera. E pur si simplu greu sa faci masuratori cand el, ca un brav ostas al crizei, cere caselor de pariuri (pardon, sondaje) sa il treaca cu 0 la toate categoriile. Cel mai iubit, cel mai respectat, cel mai dorit dintre cetateni are o problema cu apa. Il erodeaza in continuare de parca ar fi o piatra calcaroasa. Acum pricep eu de unde are atatea gauri. Parca nici nu mai poti face haz de necaz cand vezi un sef al statului ca sufera de eroziune. O spune singur. Frumos ar fi fost sa invete folosirea termenului inainte sa o dea pe sticla cu procesele astea chimice. Eroziunea pomenita de domnia sa este erodare daca vroia sa se refere la scaderea sa abrupta din sondaje.

Trecem peste pentru ca in postul asta mi-am propus oua si otet. Desi multe imi stau in coltul gurii si pe limba dar tin cu dintii de aia 7 ani de acasa. (Macar atat stiu sigur ca am petrecut pe acasa :D). Revin la o scuza publica a sefului statului. S-a scuzat ca a gresit cu promulgarea legii majorarii salariilor cu 50%. In popor stiu ca era o vorba ca cu pardon omori omul (si nu cer scuze pentru cacofonie). E simplu pentru domnia sa sa apara senin ca intr-o zi de vara si sa ne zica la toti: Pardon! Imi aduc aminte acum aminte si de un banc cu Bula, cel cu ultimele cuvinte in calitate de copilot: “Liber dreapta!”. Cam asa face si Basescu. Ne tot zice “liber dreapta” dar o tot da cu stanga de incep sa cred ca are bataturi. In palma.
Si cand toata lumea il acuza ca a mintit cu nerusinare in octombrie trecut, se apuca domn’ presedinte si iara isi acuza fostul premier, pe Tari adicatelea, ca nu i-a spus, ca nu l-a informat ca l-a mintit. Oare chiar ne crede pe toti atata de prosti? O tara intreaga a fost martora la schimbul de replici intre cei doi in care Basescu se dadea destept si capitan de Titanic.

Si pentru ca sunt sictirita de atata nesimtire, ma opresc aici, pentru ca am nevoie de resurse pentru viitoarele nesimtiri care sunt convinsa ca o sa apara.

Update: Pentru ca domnul Tariceanu s-a reapucat de scris pe blog va invit cu caldura sa cititi precizarile si actele pe care dansul le-a trims Presedintelui Basescu. Concluziile fata de ce a spus Basescu pe TVR1 le puteti trage singuri.
http://www.tariceanu.ro/Blog/CalinPopescuTariceanu/art/198/Realitatea-bate-imaginea-sau-de-ce-minciuna-are-picioare-scurte.html

Niciun comentariu: