luni, 4 mai 2009

La “albitru” nene! La “albitru”!

Urla analfabetismul in romani. Daca se mananca un “i” poate fi o greseala de tipar. Daca se uita o cratima poate fi din cauza grabei. Pui o virgula aiurea nu mai tine nimeni cont, dar sa incurci “l”-ul cu “r”-ul n-are nici o scuza. Sincer vorbind nici celelalte greseli nu au scuza. Pentru ca am fost la meci aseara si pentru ca am castigat cel de-al doilea meci cu Asesoftul eram curioasa sa vad ce apare in presa de azi. Subtire de tot reactia presei pentru ca prima pagina o tin ca de obicei patronii din fotbal cu ce au mancat jucatorii si ce a spus x si y despre masina lui z care de ce sa nu recunoastem poate duce cate o blonda si tinuta este impecabila si .... Dezamagitoare atitudinea Ploiestiului dar trecem peste pentru ca noua un singur meci ne mai trebuie pentru finala.

O sa comentez doar faptul ca Asesoftul a venit cu o echipa de K1 si Craciun a simtit-o cu propria arcada. Dar am pornit de la greselile din comentarii si iata cum suna:

30. csu sibiu, [ 03.05.2009 - 21:05 ]unde este iacobescu care dadea un pronostic de 3-0 pt asesoft, sibiul a invins astzi nu doar pe asesoft ci si pe albitri si federatie si pe toti ceilalti colorati care sustin ploiestiul
31. adi, [ 03.05.2009 - 20:33 ]nu degeaba te-or trimis italieniacsa, tu esti un macelar cum drak ai reusit sa ii spargi arcada si nici macar o amarata de gresala personala nu sa acordat si tu te plangi de albitraj. rusine si cinste suporterilor si la 15 puncte in spate cantau de isi rupeau plamanii


Si astea sunt doar o infima parte.

Comentariile articolelor m-au ingrozit si dintr-un alt aspect. Sunt pline de rasism si cuvinte triviale. Cel putin la baschet nu se bate lumea in tribuna si nici nu aprinde torte dar in subsol este mult patos. S-ar putea sa ma razgandesc daca as vedea alta atmosfera in alt oras dar in sala Transilvania din Sibiu s-a vazut meciul din picioare. S-a strigat din tot sufletul. S-a incurajat o echipa care era condusa cu 15 puncte. O atmosfera superba care a tinut pe tot parcursul meciului si pana in final cand a venit victoria.

Felicitari insa galeriei fara de care nu cred ca jucatorii CSU Sibiu ar fi fost asa motivati. Felicitari si echipei care le-a multumit fanilor printr-o revenire superba.

4 comentarii:

florinel spunea...

yeap, super meci, recunosc ca nu ma asteptam la o asa revenire, sfertul patru a fost de vis, mai ales cosul de 3 puncte de pe extrema dreapta, o avut mult sange rece la acea aruncare, daca o rata era gata meciul...felicitari publicului, merita nota 20, fara el castiga Sibiul ar fi pierdut la minim 20 puncte. Sibiul are echipa foarte buna, merita sa ia campionatul anul asta...echipa de juniori a Sibiului ii foarte buna, am jucat si eu cateva meciuri impotriva lor acum ceva ani, recunosc c-am luat bataie, erau cu vreo 2-3 clase peste noi...numa cand auzeam ca avem meciu cu ei ni se facea pielea gaina, hihihihi...La Sibiu se face basket de calitate, orasul parca ar traii pt sportul asta, sincere felicitari :green:

Băgă spunea...

cred ca nu ai vazut postarile ploiesteanului care fac deliciul forumistilor de pe csufans! :))

LiaLia spunea...

Dlaga mea, te-ai gândit că poate oamenii ăştia sufelă de vleun handicap, ceva? Poate sunt lâlâiţi! Felicitări echipei! :)

rhodos spunea...

@florinel: sa dea Domnu' sa ia finala :)
@bagatori: Nu am raspuns pana acum ca trebuia sa citesc :D ... citit dar nu mai merita pomenit in blog ... intamplarea a facut ca cele doua comentarii sa fie consecutive pro CSU dar 70-80% sufera de aceeasi boala indiferent de echipa pe care o sustin
@Lia draga, e clar ca au o problema cu dictia :)))))