joi, 28 mai 2009

Stirile (ne)sportive


Motto: “Noua nu ne pasa, poate voua prea mult!”

Gigi Becali a anuntat azi dimineatza ca la micul dejun a avut ceva probleme cu stomacul. Laptele mioarelor din ograda se pare ca a fost tinut prea mult la frigider si a iesit din termenul de valabilitate. Specialistii au spus ca va trebui schimbat meniul oilor pentru ca incepe transhumanta.

Banel a abordat-o pe Simona Senzual intr-un club de la periferia Ferentari. Dupa partida de sex cei doi s-au declarat multumiti. Simona de tariful primit si Banel de laudele la adresa organului. Pe sfarsitul campionatului Banel a marturisit in sfarsit ca ii place pozitia “pe la spate”.

Gigi Popescu al carui Ferrari de 500.000 de euro, cu geamuri fumurii, cu oglinzi demontabile, cu luneta incasabila, cu brizbrizuri la oglinda retrovizoare, cu 8 tevi de esapament, cu cauciucuri de iarna, cu benzina marca Rompetrol, cu perdeluta la geamul dreapta stanga, a luat foc in urma cu trei ani, ne-a marturisit ca a devenit fan Dacia Sandero. Ca sa sustina economia Romaniei, greu lovita de criza, a introdus actele pentru programul rabla si a dat la schimb masina arsa. Cei de la Ferrari nu au facut inca nici un comentariu.

Marica ne-a povestit, intr-o discutie privata, ca gratarul de porc mancat weekendul trecut cu prietenii din Germania a avut ceva sorici pe partea stanga si ca de acum incolo va manca numai gratar de pui chiar daca se spune ca cea mai buna pasare e porcul.

Si acum stirile pe scurt:
Victor Hanescu a trecut in turul 3 la Roland Garros, dupa ce l-a invins pe rusul M. Youzhny in 3 seturi: 7/6 7/6 7/6.

Alexandra Dulgheru a castigat turneul de tenis de la Varsovia, jucatoarea venita din calificari reusind sa urce in clasamentul WTA mai bine de 100 de locuri.

FC Barcelona a castigat finala Ligii Campionilor, dupa un meci in care a dominat clar campioana de anul trecut Manchester United.

In play-off-ul masculin de baschet, CSU Atlassib Sibiu a castigat meciul 4 al semifinalei desfasurat la Otopeni in compania CS Otopeni, asigurandu-si astfel medalia de bronz. In finala, Asesoft Ploiesti a castigat in fata Elba Timisoara cu scorul general de 3-0.

7 comentarii:

tudor CeMerita.ro spunea...

prima parte e ok dar sfarsitul, cu stirile pe scurt mi se pare exagerat. intotdeauna stirile pe scurt sunt din fotbal!

rhodos spunea...

Stirile pe scurt sunt stirile care ar trebui sa faca parte din jurnalul sportiv si cu care ar trebui inceput. Asa ar trebui sa arate normalitatea. asta e de fapt contrastul pe care eu nu-l pot pricepe

Cristian Lisandru spunea...

Mi-a plăcut fluxul de ştiri!

rhodos spunea...

Cristian: e rubrica noua si va continua :)

Anonim spunea...

Super tare :))

Marius spunea...

... parca ai copiat de la stirile protv sau antenoase sau ...

rhodos spunea...

@Marius: pai azi dimineatza la cafea am prins rubrica de stiri sportive de la protv, mi-a stat cafeaua in gat :(