miercuri, 27 mai 2009

Si face Poc!

Incep sa ma minunez de marimea ipocriziei din guvernul Boc poc. Ca imi provoaca stari de greata nu mai e o noutate. Dar parca oamenii astia nu se mai pot opri.
O intalnire intre Guvernul Privat si cel caruia i se spune prim ministru s-a soldat din nou cu declaratii fulminante. Domnul Boc este convins peste masura ca programele anticriza adoptate de guvernul domniei sale au dus la ameliorarea crizei si la imbunatatirea indicatorilor macro.
Cum poti fi atat de imbecil incat sa spui ca ai efecte pozitive, cand tu ca guvern nu ai facut altceva decat sa ignori absolut orice recomandare din partea specialistilor, ignori cu desavarsire lipsa de lichiditati din sistem, ai introdus taxe aberante si ti-ai pus institutiile sa faca controale pentru amenzi de parca firmele mai au de unde plati, te bucuri ca scade inflatia desi e departe meritul guvernului si nu esti in stare sa accepti ca, fara a face nimic, declinul economic a scazut in intensitate datorita programelor anticriza ale celorlalte guverne din EU. Cand va pricepe domnul Poc ca nimic nu isi revine peste noapte si ca praful in ochi aruncat tuturor categoriilor sociale din tara asta nu fac altceva decat sa ii scurteze mandatul cu vreo 2 ani cel putin?! Cand va cobori domnul Poc din pom si va realiza ca in continuare avem o industrie lipsita de comenzi si ca lumea e prea speriata sa se apuce de construit case?! Cand va intelege de fapt domnul Poc ca e numai o marioneta si e pus la sacrificiu?! Cat de habotnic poti fi sa iti asumi niste merite pentru lucruri care nu se intampla?!

Sursa nervozitatii mele din dimineata asta este aici.

5 comentarii:

florinel spunea...

zi-le rodicutza ca tare bine le zici :cartonasverde:

bibisiuleeee, yuhuhuhuuu...ai vreun favorit la Giro D'Italia? ai vorbit cu vacutza? pe cine mizeaza, anu trecut le-o nimerit bine, hihihi

Geocer spunea...

Boc se pricepe doar la demagogie populista. In rest n-a facut nimic pozitiv. Atat l-a dus mintea : sa mareasca taxele si impozitele si sa inventeze altele noi. Dar pe mine cel mai tare ma enerveaza manelistul ala de Pogea. Am scris si la mine pe blog !

val mănescu spunea...

Dac-ar fi doar Boc poc, ar mai fi cum ar mai fi. Da-s grămadă de proşti toţi în guvernul ăsta.Ia de te uită fără lămîie la ministrul Paleologu să vezi cum borăşti.La Pogea, faci epistaxis anal. Iar Abramburica îţi declanşează anorexia intelectuală. Iar gripa porcină vine, fireşte, de la autodezamăgitul suprem.

rhodos spunea...

Florinel: BBC-ul nu citeste comentarii :P
Geocer: Nastratin este cel mai capabil dintre capabili :))))
Varanus: si macar de ar fi ministrul sanatatii sa ne vindece dar astia ne curata de tot :(

florinel spunea...

rodicutza, apoi bbc-ul de cand ii presedinte nu mai citeste comentariile...el face comentarii

bibisiule de cand esti 'vedeta' pe la tivi nu mai ai timp sa raspunzi poporului...vorbesc si cu vacutza sa vedem ce masuri luam :fleshcutzedupaceafa:
hiihihihihihiihi, tralalalala tralalala...:D: