marți, 26 mai 2009

Reclama Biosevis

(post pentru sibieni dar nu numai)
M-am abtinut eu vreo 3 saptamani sa nu fac reclama dar imi pare rau, nu mai pot tine secretul. Unii vor fi tare carcotasi dar e problema lor pana la urma.

De 3 saptamani am renuntat sa iau lactate din hypermarket. La indemnul unor prieteni am oprit in drum spre casa la magazinul propriu al fermei Biosevis. Stiu ca unii veti spune ca “da, daca esti in curtea lui Carabulea nu aveai cum sa nu cumperi de la el”. Nici nu stiti ce pierdeti. Pe langa preturile imbatabile gen 0.9 lei iaurtul, 2.5 lei laptele, aprox. 13 lei kg. de smantana varsata etc., produsele sunt senzationale. Smantana si untul in special imi aduc aminte de vremurile copilariei. Spre deosebire de smantana din comert care lasa o gramada de apa la suprafata, asta varsata, dupa doua zile devine untoasa, numai buna de pus pe paine. Untul este si el la pachet in folie dar si tinut in frigider poate fi uns pe paine. De gust nu mai vorbesc. Nu am mai mancat asa smantana buna de foaaaarte multa vreme.

Eu zic ca un drum catre Cisnadie merita cu varf si indesat. Tot de preturi ca sa nu ziceti ca mint. Ultima cumparatura a costat 26 de lei si a continut:
- 1 cascaval (250 gr)
- 1 litru lapte
- 4 iaurturi mici
- 1 unt (aprox 0.5 kg)
- 0.6 kg smantana

Din categoria real si paradoxal.

5 comentarii:

Cristian Lisandru spunea...

N-ar trebui să fie nimeni cârcotaş, poate ajungem prin zonă şi ştim de unde să cumpărăm ceva de calitate...

Anonim spunea...

Si produsele astea cu bio in nume au ceva certificate bio sau eco?

LiaLia spunea...

Drăguţa, count me in :D Ca pe vremuri, o să vin la Bucureşti cu sacoşele pline de produse :))) Eu să aduc nişte pâine şi salam de vară la schimb cu brânzeturi şi salam de sibiu? :)))

rhodos spunea...

Cristian: unii "stie" de ce :D
Anonim: tinand cont ca e o fabrica complet noua si ca foloseste lapte din propria ferma, si la calitatea produselor, si la faptul ca laptele nu e pasteurizat sa tina 6 luni, cred ca posibilitatea ca produsele sa fie mai putin "alterate" de conservanti e mare. O sa revin maine cu detalii de pe eticheta
Lia: oricum nu pleci cu mana goala dar painea las-o pe mine ca fac pariu ca e mai buna decat aia de Bucuresti ;)

Alexandra Neamtu spunea...

pot si eu confirma ca si cascavalul este deosebit si se gaseste in Alcomsib