miercuri, 13 mai 2009

O ora de citit

Pentru ca nu sunt innebunita dupa shopping si pentru ca nu am rabdarea necesara de a proba zeci de haine doar pentru a-mi etala chipul si picioarele prin mall, am alta preocupare care compenseaza. O data pe luna cumpar carti. De pe net evident pentru ca sunt sanse mici sa ajung la o librarie. O plimbare prin hipermarcheturi se termina sau incepe prin standul de carti dar de obicei graba e mare si arunc fugitiv cate o privire pe rafturi, poate poate gasesc ceva interesant. Pe langa biblioteca mamei care e plina de carti bune am si eu propria biblioteca care incepe sa creasca. Inca nu am rafturile montate in noua casuta ca sa incapa toate cartile mamei, dar cele cumparate de mine sunt deja pe pozitie.

Nu v-am spus ce fel de literatura prefer pentru ca va veti da seama singuri. Alaturi de Rodica Ojog Brasoveanu si Robert Ludlum troneaza si Harry Potter sau cartile lui Faulkner.
Incepand cu acest post m-am gandit sa va spun si ce cumparaturi virtuale mai fac, pentru ca am bugetat 100 de lei pe luna pentru carti si pentru ca imi plac chilipirurile. Sunt client fidel al editurilor Polirom si Lider si nici Nemira nu e de ici de colo.

Azi am primit newsletter-ul de la Polirom si am gasit niste titluri interesante si oferte asemenea.
Deci azi am ales:
J.G. Ballard 1 70.45 Pachet Promotional J.G. Ballard
Philip Kerr 1 9.99 Berlin Noir I. Toporasi de martie
Philip Kerr 1 9.99 Berlin Noir II. Criminalul din umbra
James Ellroy 1 9.99 Marele niciunde
Pachetul promotional Ballard contine Imperiul soarelui, Crash si Nopti de cocaina.
Amanunte despre carti si autori gasiti pe site-ul Polirom.

O alta oferta interesanta mi s-a parut pachetul Graham Green care contine Al zecelea om, Americanul linistit si Patria m-a facut om. Pretul pachetului este de 49.9 ron dar dupa cum spuneam am bugetat 100 de lei pe luna deci ramane pe data viitoare.

Lectura placuta!
Va continua.

Un comentariu:

Anonim spunea...

In locul tau, eu as merge pe Ballard... pentru ca in locul meu am mers deja pe Ballard :D