luni, 11 mai 2009

Nu stiu, nu pot, dar multumesc!

Chestia asta cu blogul am pornit-o mai mult din dorinta de a-mi informa cei cativa prieteni din messenger despre evolutia bursei. S-a transformat in altceva in momentul in care am inceput sa descopar alte bloguri. Evident ca nu ma consider o talentata si nici nu sunt atat de desteapta pe cat cred unii. Puteam foarte bine sa raman o anonima si atat, dar multi din cei pe care i-am descoperit eu mi-au devenit la randul lor cititori fideli si e pana la urma o chestiune de respect. M-a descoperit IC Valeda, cu blogul lui politic Fuck You Tovarasi, si m-a cooptat in grupul de scriitori.

Nu voi reusi niciodata sa scriu retete, de exemplu. Aici Brylu este specialistul in provocat ulcer de dimineata pentru ca in hambarul lui isi permite :). Nu voi putea sa initiez o campanie umanitara total dezinteresata in felul in care o face Lia si nici nu voi putea sa imi descriu bunica asa frumos cum o face Calin. Nu stiu sa initiez petitii in felul Mazemania si nici sa comentez politica si economia la fel de pertinent ca in Politicii de margaritar. Nu am sa-i depasesc nici pe Bagatorii de seama care nu iarta nimic :). Nu am talent in arta fotografica cum au T.O si Vaca Verde si nici nu am rabdarea de a scrie articole asa lungi si muncite ca Marketprospect. Nu stiu sa combin economia si politica cu mondenitatile cum o face Taifun si nici nu am atatea cunostinde despre istorie ca Razvan . Nu stiu ce merita ca Tudor si nici nu pot concura cu nimicurile lui Lucian. Nu voi avea niciodata popularitatea lui Nosfer si nici nu pot comenta asa des cum o face Miju din coltisorul lui. Nu pot avea totdeauna bunul simt al lui Marius si nici nu gasesc toate minunile lumii ca Nekocika. Dar pentru asta le multumesc ca exista si pentru ca imi incep ziua citindu-le ispravile. Le multumesc ca imi tin companie la cafeaua de dimineatza si inainte de culcare. Si le mai multumesc ca imi ofera cate putin din fiecare.

5 comentarii:

Lucian spunea...

esti prea modesta, multumesc asemenea :)

admin spunea...

pai pe logica ta nici eu nu stiu sa fiu si sa scriu cum o fac ceilalti :) blogul e ceva personal, e ceva haios, ne jucam cu ideile si facem experimente pe noi insine :) mie mi se pare ca esti acida in critica si cred ca un stilul jurnalistic ti se potriveste cel mai bine

bafta in continuare

rhodos spunea...

@Lucian: e o realitate dar ma stradui sa caut perfectiunea. Nu tine de modestie ci de forta gravitationala. Ma tine cu picioarele pe Pamant :). Dar multumesc :)
@Taifun: dupa cum observi cu postul asta am dat la o parte aciditatea si critica. Cui ii plac lamaile in exces? :)))

Unknown spunea...

Nu stiu de cat timp ma urmaresti dar iti multumesc foarte mult... Incantat de "cunostinta", mii de salutari...

Anonim spunea...

Sunt placut surprins :)
Si eu iti multumesc :)