marți, 6 ianuarie 2009

Un an nou

Chestia asta cu urarile de bine de sarbatori ma cam deprima. La fel am urat si am primit si la sfarsitul lui 2007 si din pacate nu s-a aratat. Din contra. Nu imi aduc aminte vreun an mai prost decat 2008. Poate ca meseria m-a facut sa nu imi fie bine de pe la inceputul lui 2008 si criza am resimtit-o mai repede decat majoritatea. Dar nu faptul ca bursa a fost in cadere libera mi-a stricat tot anul ci alte evenimente mai de suflet.
Nu ma pricep deloc la felicitari. Nu ma pricep sa le formulez cum trebuie si ma amuza ca in fiecare an apar tot alte minuni de cules pe internet. E plin de talentati de ce sa nu recunoastem. Pentru mine cel putin sunt mai frumoase urarile clasice si simple dar care vin din suflet. Nu ma incanta cu nimic sa primesc felicitari si urari pe telefon de la persoane cu care vorbesc odata pe an poate. Sunt trecuta intr-o lista si mi se trimite un mass.
Imi propusesem sa fac uitate sarbatorile astea care si asa au fost umbrite..... nu am sa le uit pentru ca sunt primele dintr-un sir lung de sarbatori fara cea mai draga persoana mie.
Daca cineva imi va spune acum ca anul ce a venit va fi mai bun ca cel trecut , am sa il cred pe cuvant. E prima oara cand speranta s-a transformat in certitudine. Sunt o optimista de fel dar am si picioarele bine infipte in pamant.
Fiind primul post din 2009 va fac si eu o urare, cu mentiunea ca e din tot sufletul:
La multi ani si multa sanatate in anul ce a inceput, voua si familiilor voastre!!!

6 comentarii:

Anonim spunea...

la multi ani!

rhodos spunea...

La multi ani Caline :)

Anonim spunea...

La multi ani!

am asteptat multa vreme acest post. nu neaparat unul cu urari ci unul prin care sa arati ca n-ai disparut :)

rhodos spunea...

@about2run: nu dispar asa usor ... sa zicem ca am luat o pauza doar am fost in concediu nu? ;)

Anonim spunea...

La multi ani rodicutzo!...2009 nu are cum sa nu fie mai bun decat 2008, par exemple, SIF2 o scazut anu trecut vo 3 lei, anu asta nu poa sa scada mai mult de 0.6 lei :p, asa ca tre sa fim fericiti, ce-o fost mai greu o trecut... si pt mine sarbatorile astea au fost mai triste, dar asta-i viatza nu avem cum sa-i schimbam cursul normal, tre sa mergem mai departe...

ramoo spunea...

Sanatosi sa fim :P