miercuri, 29 aprilie 2009

Aberatii si elucubratii

Sigur nu e eculubratii ca am verificat in DEX.
Deci revin la titlu. Nu va asteptati ca azi sa fiu o desteapta. Azi de fapt am descoperit cate persoane de gen feminin sufera de lipsa de neuroni. De fapt nu au decat doi care se bat cap in cap. Azi ma incadrez perfect in tiparul blondelor desi nu-s chiar bruneta vopsita. Ma mir chiar cum de pot abera sau elucubra aberatii. Nu radeti ca nu e de gluma. Sunt perfect in stare sa folosesc sinonimele astea ca doar de aia am cautat in DEX. (ma mir ca am fost in stare!)
Mi-a trecut prin minte azi dimineatza o idee. A trecut atat de repede ca am uitat de fapt despre ce era vorba. Ma mir chiar ca la ora asta sunt in stare sa folosesc cratima si punctul unde trebuie. De fapt erau acolo dintotdeauna dar tot mi se pare o performanta. Azi stau prost cu virgulele deci ca studiu s-ar spune ca oboseala provoaca cei doi neuroni sa se ia la bataie.
Si din nou va cer sa nu radeti ca nu sunteti cu mine in incapere. Azi sufar de logoree verbala. Ma aberez si elucubrez. Aberatii evident.
Cred ca am avut o viziune cu Vanghelie dar nu sunt prea sigura daca era el sau Elena. Nu a lu’ Base ci aia blonda a lui Udrea. Seamana oarecum cu blonda de la drept dar inca n-a depasit-o in popularitate. Sau mai stii? Poate a facut parte din echipa de cheer si nu stiu cum. Pare un pic atletica.
O alta aberatie de dimineatza este ca imi tot scapa cate un z dupa t. Asta e de la yahoo cu siguranta. Nu folosesc mess pentru ca am o mizerie in cap ceva de nedescris. Faceti va rog si voi un efort si puneti voi virgulele ca mie mi se invart. In cap si prin fata ochilor evident.
Daca reuseste cineva sa termine de citit aberatia asta pe care tocmai am postat-o sa imi zica si mie ca io va trebui sa o reiau maine ca sa imi dau seama ce am elucubrat.
O zi buna va doresc.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Mi-a placut si am si citit tot; un post dadaist :D

rhodos spunea...

pe Dada nu l-am cunoscut dar ca sa continui cu starea descrisa o sa spun ca azi l-am luat pe nunu in brate :))))

LiaLia spunea...

:))))) Am reuşit să termin textul, dar m-a pocnit aşa o durere de cap că nu ştiu ce aş mai putea să-ţi comentez :)))))

Marius spunea...

Postul de azi se potriveste perfect cu ceea ce ascult in masina de vreo 2 saptamini si inca nu m-am plictisit ! Pilnia si Stamate, Urmuz. E bestial. E pe sufletu' meu 100% !

ramoo spunea...

Tu Rodi tu ! Lasa cafeaua si treci pe ceai:D .