duminică, 1 februarie 2009

Piata neagra

Nu ma pot abtine sa nu comentez.
Trei cazuri extreme ne sunt prezentate zilele astea la TV. Le stiti ca deja ne-am intoxicat.
Primul e cel cu atacul de la Brasov. Cateva chestiuni suspecte si o gramada de balbe. Dar se lucreaza. Adica ca sa fim noi impacati s-au facut cica arestari. (nu scuz cacofonia;) ) Bun.
Al doilea e povestea aia cu armele furate. Alta poveste ale carei rezultate ni se prezinta mai mult cu "se lucreaza", "in 24 de ore avem rezultate", etc.
Cea mai tare mi se pare povestea cu drogurile din port. Pe langa celelalte doua balbe ale politiei asta a venit intr-un momenjt cum nu se poate mai bun. Adica se spala "rusinea" si ni se prezinta cu mare profesionalism profesionalismul politiei. E de bine. Dar totusi domnilor jurnalisti, explicati-mi va rog si mie cum valoreaza drogurile alea cateva milioane de euro pe "piata neagra"???? Exista vreo piata legala la care ii zice "alba"? E alta autorizata si noi nu stim???? Ca si nenea ala care a dat comunicatul si la care i s-au luat interviuri a spus-o mai corect si anume: "valoarea de piata"!!!! Nici ala nu a zis ca drogurile pot fi vandute pe "piata neagra"!!!!
E tare a naibii limba asta romana de ce sa nu recunoastem.

Un comentariu:

ramoo spunea...

No ni tu numa na ca o mai demisionat unu de la interne:D...de ce oare?