luni, 26 ianuarie 2009

Remember "Pif et Hercules"

Cine mai tine minte revista Pif??? Cu Pif si Hercules si toate desenele alea minunate care ne-au incantat copilaria? Umblau revistele din mana in mana si nu conta ca erau de multe ori vechi de ani de zile. Erau deosebite. Mie cel putin mi-au umplut sufletul de copil. Cum sa uiti nazdravaniile acelor personaje de desene? Personaje care prindeau viata in mainile noastre. Au fost personaje cu care am invatat franceza :). Multe amintiri placute am despre acele benzi desenate :)

Eh, din pacate azi am primit o veste proasta ... Revista PIF a dat faliment !!! E adevarat :(. Povestea benzilor desenate s-a terminat. Probabil ca noua generatie de divertisment pentru copii a inlocuit placerea de a tine o revista in maini.

Aici aveti stirea :(

7 comentarii:

admin spunea...

eram fascinat de RAHAN pe vremea aia
faceam colectie si schimbam revistele intre noi ca timbrele

Lucian spunea...

:) si mie-mi placea rahan mult mai mult decat pif & hercule. indiferent cu ce erau revistele, noi le spuneam la toate pifuri :)

rhodos spunea...

Toate erau pifuri asa-i :)
Evident ca voua baietilor va placea Rahan deci nu ma mir :P

LiaLia spunea...

Şi mie îmi plăcea Rahan, Rhodi :D Deşi pe vremea aia eram cam băieţoasă, aveam gusturi feminine :)))

rhodos spunea...

Lia: Cred ca nici acum nu te-ai schimbat prea mult ... sunt convinsa ca daca e sa iti dau sa alegi cheile de la masina sau o ora la cosmetica ai alege sa te dai o tura :)))) ... da' nu-i bai ca la fel as afce si eu ;)

LiaLia spunea...

:))) Rhodi, adevarul e ca nu reusesc sa inteleg femeile care se bucura la vederea unor pantofi cu toc inalt care le vor ucide picioarele dupa sau la fericirea de a merge la cosmetica unde te chinuie ca pe hotii de cai! O tura cu mashina mmmmm anytime! :)

ramoo spunea...

Cum sa nu dea faliment cand copiii de azi nu mai stiu sa citeasca o carte, o revista. Stau toata ziua in fata calculatorului si se joaca numai tampenii. Si te mai miri ca avem atatia cocalari si pitzipoance:D .Vai de batranetile noastre ( asta daca le mai apucam):D