miercuri, 7 ianuarie 2009

Crize

Ne-am mai lipit de-o criza. Asta cu gazu’. S-o gandit cineva ca n-aveam destule asa ca ni s-au umplut ziarele si televiziunile cu un nou news alert.

Am inceput foarte bine anul asta nou. Avem parte de o criza financiara, de una economica, de una in Gaza, de una cu profesori si amu de una a gazelor. S-a intors lumea cu susu’n jos. Ca de obicei suntem optimisti si nu ne bagam capu’n nisip ca strutu si nu zicem c-o trece si asta. Discutam si parlamentam, ca de obicei. Mai ceva ca pe OTV cu Elodia si Diana nu-stiu-cum. Ni s-a umplut blogosfera de subiecte care mai de care mai de importanta nationala si internationala. Ni s-a umplut tot. Nici nu mai stii ce sa dezbati acum. Mai bine dam cu banul si vedem ce mai nimerim si la ce mai suntem specialisti. Cu siguranta n-avem criza de subiecte.

Tara lu’ Papura Voda. Oricum, bine ca avem guvern ca o criza politica ne mai lipsea acum. S-au gandit mai marii astia ai nostri ca ne ajung subiectele pentru ianuarie. Las ca o pun ei de o criza din asta noua prin februarie martie, poate scapam pana atunci de frig.

In rest, numa’ de bine.

Macar de-as fi scapat de gripa, dar m-am ales si cu una din asta sa ma satur

10 comentarii:

Lucian spunea...

tu ai parte de mai multe crize, dar cred ca cea mai grava e gripa. cea cu gazele e un spectacol ieftin

rhodos spunea...

Iti poti imagina ca devin crizata deja :)))) io zic ca pe langa gripa mai am si o criza de personalitate :P

ramoo spunea...

Ai uitat de
agda de la otv:)...gazul cred ca ne mai ajunge vreo 2 luni daca nu facem risipa, dar sa fim seriosi:)) Romanii , desi e criza in toata lumea,se indoapa cu de toate:)). Ala-i guvern? Frankestein cum zice Mircea Badea.PS: vand lemne de foc, donez catei sa-i tineti in brate ca sa va tina cald, donez pisici sa va incalzeasca picioarele.

Brylu spunea...

gripa bate criza, la orice ora din zi si din noapte. gandeste-te, ca in momentul asta esti mai importanta decat Putin, Hamas si Basescu la un loc.

rhodos spunea...

Mai Ramo, la OTV e tot timpul o criza. Acum stai ca avem doua la OTV ca mai e si Diana ca Magda spune si drege si se dezbraca pe masa in apartament :d .... dar ce stim noi ... io ma bucur ca n-am ajuns la criza menopauzei dar asa repede trece timpul .... :P

rhodos spunea...

Brylu: aia's mici copii pe langa mine acum ... corect :) Mi-a aparut si o criza de medicamente ca n-am farmacie in varful dealului :(((((

ramoo spunea...

f..., nu f....vremea trece:P

ramoo spunea...

sper sa treaca si criza asta mai repede :d

Anonim spunea...

poi daca n-ai farmacie in varfu dealului mai ramane o varianta, aspirina saracului, hihihi :P

ramoo spunea...

Ceai cu tuica ..e sfant!