joi, 16 octombrie 2008

NU MAI CITITI

Nu mai cititi presa economica ca nu gasiti nimic pozitiv. Nu mai cititi bloguri cu tema economica ca toti sunt panicati. Nu mai urmariti stirile de la ora 5 ca s-au transformat din sinucuderi si omoruri intre tigani tot in sinucideri si omoruri dar intre finantisti. Nu va mai uitati pe ACASA TV sau pe ZERO TV ca si acolo au auzit astia de crahuri bursiere si poate incep emisiunile cu "povestiri adevarate de pe BVB". In loc de Elodia disparuta a aparut BVB pe cale de disparitie.
Am incercat zilele astea sa gasesc ceva pozitiv in multimea de pareri si stiri negative. Trebuie sa recunosc ca ma voi lasa pagubasa. Orice plan si orice masura menita sa opreasca colapsul are parte de critici vehemente. Ce e mai misto ca acum dupa ce s-a exaltat lumea ca sistemul financiar va fi salvat, si-au adus aminte ca tocmai intra lumea in recesiune. Mda. Doar cu stare de greata mai citesc presa. M-au terminat psihic si aia care nu aveau nici in clin nici in maneca cu subiectul dar no .. a devenit stire de ora 5 caderea burselor ca de'astea chiar n-am mai trait si sper sa nu mai traim macar 10 ani. Nu de alta dar poate ni se reface sistemul nervos intre timp si scapam si de ulcer.

3 comentarii:

Carti fara pret spunea...

bine zis!

Lucian spunea...

Presa economica, de obicei serioasa, a inceput de-abia acum sa se comporte ca restul presei, sa gaseasca stiri de ora 5, cum zici tu. Peste tot negativism, nu doar in plan economic. Eu sunt convins ca nu se duce lumea de rapa, asa ca stau linistit si-mi vad de treaba.

Cristian Banu spunea...

Asta te mai întremează?