miercuri, 1 iulie 2009

Stire bomba!!! Pe urmele lu' Dani si a lu' Mami!!!

Pentru ca bagatorii de seama au anuntat de ieri venirea unei stiri cu Dani si Mami, io imi fac datoria si preiau stirea.

Dani si Mami au facut dus in padure!!!!!

Wow!!! In titlu ne spun oamenii ca avem si poze!!! Wow!!! Poze cu dusu’!!!! Cu padurea!!!!

Mai oameni buni. Cuplul asta a fost intr-un camping la munte. Dupa cunostintele mele la munte de obicei sunt paduri. Pe plaja nu puteau face dus ca erau cam departe de mare dar no, poate era si vreun lac si sa nu fim chiar rai. Dar cum poti face o stire dintr-un rahat? Adica ce ma incalzeste pe mine ca vad un dus de camping? Wow!!! Dar vorba bagatorilor: facem poza la scobitoarea pe care a folosit-o Dani si cu care a intepat-o pe mami si am dat lovitura de presa!!!

Ia priviti si va minunati cum se face presa in tara asta.

6 comentarii:

Băgă spunea...

wow. sa spunem si adevarul: in goana dupa senzational, eu cu rhodos ne-am sicanat in trafic. dupa ce i-am aplicat o lovitura in aripa stanga spate, rhodos mi-a aratat un semn international dupa care a franat brusc, moment in care am ramas fara radiator. in timp ce ne paruiam reciproc rhodos l-a vazut pe iri iar eu pe moni. i-am fotografiat dar nu ne-au iesit pozele ca gaura cheii era prea mica. dar eu o banuiesc pe rhodos ca a obtinut o exclusivitate de la matusa chelnerului care i-a servit pe cei doi. asa ca ramaneti conectati pe blogurile noastre ca nu stiti ce pierdeti! :)))

rhodos spunea...

:))))))) Suntem loviti si la propriu si la figurat :))) Noroc ca ma doare'n aripa ca altfel ma durea in dos si era mai greu de suportat :D

Băgă spunea...

:)))) hai sa ne apucam de "senzational"! te provoc! stiu ca-ti place berea asa ca o sa incerc sa obtin o fotografie cu paharul de bere din care ai baut! ;) sa vad daca reusesti sa obti o fotografie cu chistocul de la o tigara pe care am fumat-o! :))) astea lovituri de presa, rhodos! ce dani, ce mihaela! :)))))

rhodos spunea...

Ha! Misiune dificila cu paharul meu de bere ca beau din sticla/doza de obicei si e rar bauta in oras, dar accept provocarea ca io's sigura ca prind chistocul daca dau o tura prin Felinni vineri seara :)))))

ramoo spunea...

Ce stiri sa mai dea si ei acum ca aia cu Elodia nu mai e interesanta :D? Pariu ca diseara la 0tv asta o sa fie bomba :P

mari spunea...

:))) eu zic sa va dotati cu binocluri, microfoane si camere de filmat si sa va apucati serios de de spionaj. poate reusiti sa prindeti momentul in care dani ii spune mihaelei ca ultimul echipament off-road achizitionat de aceasta, nu-i destul de trendy ptr gusturile lui :)). sa vedeti atunci puhoaie de amatori (ca sa nu zic amatoare :D) de senzational pe blogurile voastre :))