vineri, 10 iulie 2009

Principiul concurentei sau cum se face sex in grup

Toata lumea stie si nu mai e nici o noutate ca politicienii sunt mari fani de sex. Atat de mult le place sportul asta incat s-au decis sa se imparta pe echipe si sa se f*** intre ei pana la eliminarea adversarilor. Ca urmare, PSD si PNL s-au organizat in comisie pe majoritati si o rezolvara elegant si iremediabil pe fatuca aia tinerica de la PD ca si-au spus ca e buna o prospatura debarcata si rezolvata. Aia de la PD-L s-au trezit pe baricade si nu s-au lasat mai prejos. Dai cu oralele in Tariceanu ca deh, e falnic si trupes si are si motor. Nu s-au oprit aici. L-au gasit si pe unul de la Mediu ca daca e f*tai apoi e buna o padure nu? Cum sa lase ei natura virgina. PNL-ul de dupa colt si-a zis ca ei sunt minoritate si daca e sa fie sex in grup atunci nu conteaza ca e pe nuanta oranj sau rosie si il cauta in coarne pe Videanu. Frumos barbat. Pfiu! Parca parca seamana cu Nastase dupa apucatura, dupa port, si ce mai conteaza un dosar ici colo.

Si ui asa ne mai trantesc cate-un film porno. Nu duc lipsa prin parlament de sex. Eu le-as da si niste margarina ca am auzit ca le place si pe la spate.

4 comentarii:

ramoo spunea...

Eina margarina...e scumpa.Le dau eu vaselina :))Si facem cheta si pt prezervative ca daca se mai inmultesc si aia e vai si amar de noi :d

Geocer spunea...

Vaaai, cat de mult sex pe metru patrat !

rhodos spunea...

:)))) am devenit vulgara de cand ma uit la stiri :d

Florian spunea...

Eu unul abia aştept să se toarne secvenţa cu pleşcoianca mergând la poştă împreună cu Lute, Marcu şi Anton. Ca să nu mai vorbim de finalul filmului, cu Bluto trăgându-i-o lui Popeye pe uscat, fără margarină.
P.S. Acum descoperii că ai şi blog personal, nu numai în cârdăşie cu gaşca FYT. Si, dacă tu ai copiat articolul ăsta de ici colo, mi-am copiat şi eu comentariul de colo ici.