marți, 21 iulie 2009

Unii "e" imbecili


... inca nu stiu exact cine: noi sau ei!

Nu s-a gatat inca scandalul ministresei de la tineret ca s-au apucat ziarele s-o caute in bucatarie pe ministresa Udrea. Si zau de imi face placere sa vorbesc despre ea, asa ca o sa vorbesc in scarba. Si off-topic, mi-am adus aminte de un banc mai lung in care cineva scria o scrisoare incet pentru ca destinatarul nu putea sa citeasca repede. 


Revin. Citesc azi in presa de specialitate ca guvernul se imprumuta de la bancile comerciale zilnic. Asta e ca prin ’98 cand finantele luau toti banii din piata si dupa aia se mirau ca firmele nu aveau lichiditati sa isi plateasca datoriile. De la inceputul anului, Finantele au atras din piata, de la bancile comerciale, aproximativ 48 de miliarde de lei cu scadente scurte. Si dupa ce vad eu suma asta, stau si ma intreb ca un contribuabil imbecil, de ce se cheltuie in ministerul turismului milioane de euro pe un rahat de publicitate la un turism de lumea a treia care nu va aduce beneficii la bugetul de stat nici cat toate cheltuielile alocate? 


Intrebare din categoria: suntem noi tampiti sau unii ne iau de prosti.


4 comentarii:

Geocer spunea...

Nu suntem nici tampiti si nici nu ne oa cineva drept prosti. De fapt, EI SUNT INCOMPETENTI.

tudor CeMerita.ro spunea...

ne iau de prosti. au vazut ca le merge.

vala spunea...

superba blonda din imagine ....cine e ?... vanghelie ?

iar la intrebare raspunsul e simplu...nici nu suntem tampiti nici nu ne iau de prosti...pur si simplu sunt atat de nesimtiti ...ca nu le pasa...

rhodos spunea...

Intr-un cuvant: ne sfideaza!