miercuri, 8 iulie 2009

The new generation!!!

De multi ani ne tot dorim o schimbare de generatie in politica. Am dorit schimbarea pentru ca ne imaginam ca vin niste oameni tineri, cu mentalitati revolutionare, cu idei si principii noi, sanatoase ... Nu cred ca am simtit o mai mare dezamagire de cand a trebuit sa-l votez pe Iliescu. Am sperat ca noua generatie de politicieni va misca lucrurile intr-un sens pozitiv. Nu puteam sa ma insel mai tare. Partidele, indiferent de culoare, si-au construit ostasi. Si-au facut o armata de tupeisti. Si-au educat noua generatie dupa chipul si asemanarea batranilor din partid. A iesit o generatie de mutanti. Au asimilat foarte repede hotia, ipocrizia si populismul. Au venit in plus cu tupeul, cu nesimtirea si cu increderea ca e “timpul lor”. Au iesit niste monstri. Au pierdut definitiv simtul civic si au invatat sa fie egoisti. Au pierdut din pacate si respectul si creditul nostru. Au reusit sa risipeasca bruma de speranta pe care am avut-o inainte.

Sa ii omagiem cum se cuvine si sa le dam niste apa si sapun sa se spele. Eu stiu? Poate ajuta.

5 comentarii:

Cristian Lisandru spunea...

Apă şi săpun... Vrusesem chiar să spun săpun şi frânghie...

Neamtu' spunea...

Da, ne dam seama foarte clar. Si totusi, in lipsa altora o sa votam tot cu ei... ne asteapta un viitor stralucit, mai ales ca si astia o sa procreeze, la un moment dat.

catalin spunea...

"Prima" noua generatie. E sacrificata de bunavoie. Am vazut deseori la shushele partidelor, pe la TV, de-alea cu miros de mici si bere pe la parc la izvor, sau cu miros de manele pe masa (se-aude acolo, in spate, domnu'ponta?)in vreo cabana de pe la munte, fetze infometate si insetate. De succes imediat materializabil in bani, masini, avantaje. Asta am citit in ochii lor. Desi as zice ca astia deja sunt a doua generatie noua. Mai noua decat prima. Nou-nouta, ce sa mai. Ma gandeam, ce dracu cauta aia asa de mici in politica? Multi aratau de 18-19 ani. Ce crez au aia? Ce ii mana acolo? Imi aratau ca si colegii mei de facultate care se autoimpingeau in fata in structurile alea ale defunctei UASCR (defuncta am zis?). Pentru o tabara in plus. Pentru o gratuitate ceva. Pentru de-astea. Pe care stiau ca le pot obtine mult mai usor cu compromisuri.

Lucian spunea...

nu prea pot fi obiectiv, in ultima vreme am vazut doar prostiile tinerilor portocaliilor

Miju spunea...

ponta vine la raliuri, e copilotul lui keleti, pe clio. uneori rade chiar placut, dar n-as duce relatia mai departe de un salut 'colegial', pentru ca nu il pot uita cu cata indarjire il apara pe un baron de al lor, el in roba - parlamentar fiind in acelasi timp, ala in zeghe... ar trebui sa se dea de trei ori peste cap si sa se transforme in ...