marți, 28 iulie 2009

Dilema si pastila

Pana la urma nici macar o dilema nu mai e cum de avem un puscariabil, o pitipoanca si un extremist in PE. Nu ma mai mira nici ca Penescu e in puscarie ca sa nu influenteze martorii cica, dar nu ma mira nici ca Ridzi nu e arestata preventiv cu atatea dovezi. Nu ma mira nici incercarile de deturnare a atentiei de la o vinovatie mai mult sau mai putin probata, catre un razboi politic. Nu ma mira nici ipocrizia doamnelor Ridzi si Udrea care acum musca pe toata lumea. Nu ma mai mira nici afirmatia doamnei ex-ministrese cum ca altii sunt mai infractori ca ea. IQ-ul cred ca nu-i permite sa priceapa ca nici macar nu e vorba de suma. Am putea sa-i aducem aminte ca unii stau in inchisoare 3 ani numai pentru ca au furat o gaina dar ea e mai presus de lege si nu se pune. Sau ma scuzati, gainile nu gandesc. Nu ma mai mira nimic si nu mai am nici dileme, dar cu siguranta am nevoie de pastile.

5 comentarii:

Geocer spunea...

N-ai nevoie de pastile. Ai nevoie de o anumita detasare fata de noianul de evenimente din politica romaneasca, astfel incat in loc sa te enervezi, mai degraba sa te amuzi.

Jenika spunea...

rodi....
Daca de acum incepem cu pastile.....
:))

LiaLia spunea...

Baby, eu zic să încerci cu iarbă :)))

rhodos spunea...

@Geocer: imi e din ce in ce in ce mai greu sa ma distrez. deci probabil ca aleg varianta Liei cu iarba :))))
Jenika: daca nu luam pastile de acum ne imbolnavim de nervi si trecem pe perfuzii mai tarziu :P .. nu zic ce poate fi perfuzabil :D

Jenika spunea...

Ce??? Ce???Ce????
Hai zimi si mie.....!!!
Plizzz....
Is in cuatare de sanzatii tare.... deja iarba si aerul tare de la malu la ocean nu mai face nimika....
:))