marți, 14 iulie 2009

Chateau Petrus

Tocmai va povesteam de castele. Unul din ele, faimoase de altfel in Franta, este Chateau Petrus. E faimos pentru ca este denumirea unia din cele mai scumpe vinuri din Franta.

De altfel, pentru mine e scump si pentru ca e o eticheta pe care fratele meu a adoptat-o. Un Petrus care a descoperit un castel :). Cu toate coincidentele, a ales sa isi faca blog de ziua Frantei. Eu astept sa imi comenteze “prostioarele” si ii multumesc si pentru complimentele indirecte pe care mi le-a facut in primul lui post din blogosfera. Am uitat pana acum sa va zic ca m-a obisnuit cu zgarcenia lui in ce priveste gratularea asa ca de acum in colo vor urma criticile :P.

Eu ii urez bun venit si astept sa vad daca ma depaseste la “talent”. Blogul lui il gasiti aici si va invit cu mare caldura sa il cititi pentru ca s-a hotarat sa scrie in romana. Puteti gusta din vinul ala renumit fara a avea efecte secundare :).

3 comentarii:

Chateau Petrus spunea...

lol. merci Rodi. nu te speria ca nu am sa scriu romane. de urmarit am sa te urmaresc si corectez, ca un frate mai mare ce sint. Cit despre scris in romana, am sa ma stradui; sau straduiesc? ufff sper ca mai "stiu vorbeste romaneste". oare cum se spune la "asta pe romaneste?":p

rhodos spunea...

:))) dada, faci misto de mine acum :P
ai inceput frumos cu colectia aia de poze :) asa le vad si eu ca astea nu mi le-ai trimis :)

Miju spunea...

ohooo, bine ai venit Petrus in lumea asta ale carei dimensiuni le dai tu, prin selectie.

Ia sa trec un pic si pe la tine...