vineri, 3 iulie 2009

7 ani de acasa ... ioc!

Am vrut sa ma abtin de la comentarii in ce priveste activitatea doamnei Ridzi, dar astazi mi-a ajuns peste urechi. Imi propusesem sa astept pana ce DNA-ul se va pronunta sau macar pana se va termina activitatea de ancheta a comisiei parlamentare. Deh, va mai dura ceva vreme dar eu nu mai pot.

Cand vorbim de cei 7 ani de acasa deja ne gandim la educatia primita inainte de a face cunostinta cu mediul. E ceva ce numai in mediul familial poti capata si asta tine de bun simt. Sunt lucruri legate de un comportament in societate care e greu de schimbat odata cu trecerea timpului.

Sunt oripilata acum de lipsa de bun simt a ministrilor din actualul guvern. De fapt, daca stau sa ma gandesc, nu sunt multi care au fost ministri si au avut bun simt, si aici deja ma refer la toate guvernele dupa ‘90. La parlament e aceeasi situatie daca ne gandim la reactiile domnului Boureanu, al carui nume e predestinat, in comisia de ancheta. In fine. Ma departez de la esenta.

Doamna Ridzi, care are o bogata activitate politica ca experienta in altceva ioc, ocupa, si tine bine de scaunul dansei, postul de ministru. In contabilitate posibil sa fi avut o cariera stralucita pentru ca dupa cum s-au sezitat mai multi jurnalisti a fost contabil intre ’95 si 99’ la o firma infiintata in 1999. Bun subiect de polemica pe baza inadvertentelor. Nu ne mai legam de studiile inalte pentru ca acum e foarte simplu sa ajungi doctor in orice, mai ales in inginerie, dupa ce ai studii economice si juridice. Deci ce mare scofala sa fii doctor in ceva ce iti e la indemana.

Cu toate astea nu ne mai miram ca dansa nu stie ce inseamna obraz. Mai mult decat atat, de ce sa ne asteptam noi prostii sa-si dea ea demisia pentru un fleac ca asta, cand un alt ministru, nu de la noi deci nu sariti in sus, si-a dat demisia ca platea o chirie prea mica si el era ministru in administratie. Ea nu are de ce sa-si dea demisia ca doar are forta de munca si inca mai are bani in buget de cheltuit. Ea stie foarte bine ca obrazul subtire cu cheltuiala se tine. Pardon! Obrazul gros.

Noi ii dorim multa sanatate ca deja a avut aprte de publicitate mai mult decat spera. Noi muritorii ii tinem isonul.

6 comentarii:

Geocer spunea...

Asta nu merita nici macar sa scrii un articol despre ea !

Jenika spunea...

7 ani de acasa Rodi....
De la cine sa stepti....???
:))

rhodos spunea...

@Geocer: pe principiul ca nu merita am functionat pana azi dar am clacat cand a dezmintit cu o nonsalanta de nedescris zvonul privind demisia. e trist si revoltator din pacate.
@Jenica: raman o naiva. sunt irecuperabila :(

Cristian Lisandru spunea...

Chiar nu merită efortul de a scrie despre ea... Nu mă mai miră nimic... Mă aştept la tot felul de aiureli din partea ei...

Cristian Lisandru spunea...

Chiar nu merită efortul de a scrie despre ea... Nu mă mai miră nimic... Mă aştept la tot felul de aiureli din partea ei...

rhodos spunea...

Cristian: eu ma astept la multe de la multi. pacat ca la nimic bun :(