luni, 13 aprilie 2009

Sunt sinistrata


Incep sa ma obisnuiesc cu statutul asta. De Craciun n-am avut apa. De Revelion nu. In Ianuarie din nou 2 saptamani. De joi si pana azi nu curge nici o picatura pe teava. Degeaba am inrosit firele la primaria din Cisnadie si la cei de la Apa. Ni s-a raspuns ca daca se da presiune mai mare pe teava asta raman altii din oras fara. Prima explicatie a fost ca sunt unii care isi fac casa acolo si se fac bransamente noi. A doua explicatie a fost ca cei de la Prescom repara in continuare ceva la retea. A treia explicatie a fost ca nu e presiune ca aia de la Prescom nu stiu ce ...

In final sambata am primit asigurari ca pana Duminica vine apa. Ghinion. N-a venit. Am plecat in Sibiu pentru ca am primit o invitatie de la tatal meu. M-a invitat sa fac dus :D. M-au sunat neamurile din Brasov ca au auzit ca IAR n-am apa.

Azi sunt nervoasa pentru ca la doua case de noi vecinul isi uda gradina. Eu am facut curatenie cu doua galeti de apa. Orice gospodina s-ar fi enervat cumplit daca pornea ploaia dupa ce erau gata spalate geamurile. Eu nu. M-am bucurat ca un copil pentru ca am scapat de udat gradina. Mi se uscau muscatele si trandafirii. Ce sa mai zic? Nu mai contau picaturile de pe geamuri.

Trebuie sa recunosc ca poti sa n-ai curent sau gaz dar fara apa esti fiul ploii.

Am gasit o rezolvare pentru ca in sfarsit a terminat fantanarul fantana dar nu doresc nimanui sa se spele la lighean.

Traiesc oare in UE sau bannerul minte??

3 comentarii:

Marius spunea...

Indraznesc un raspuns la intrebarea ta finala; traiesti in UE dar cu specific romanesc; cu aroma de mici, bere, zile libere, lipsa de responsabilitate, bataie de joc pe banii matale si multe altele. Ah, sa nu uit - si fara apa ! :) SIC !

Calin spunea...

Deci să nu mă mut în Cisnădie :) Vezi că nu se anunţă ploaie prea curând!
Stay cool, stay clean :p

rhodos spunea...

@Marius: Inca rezist pe baricade :D .. tot pe banii mei evident :)
@Calin: S-a rezolvat cu ploaia ca daca ma uit pe geam e intunecat in zona aia ... da Doamne sa ploua mai mult de 10 minute sa ajunga si de un dus :P