joi, 16 aprilie 2009

Nu va enervati!

Am eu destui nervi pentru toata lumea. Ii impart cu mare drag. Si acum motivele:
De miercurea trecuta nu am avut apa. Nu va puteti imagina stresul si nervii de care am avut parte in saptamana asta. Dintr-o defectiune in alta si printre bransamente s-a facut ca ultima defectiune sa fie rezolvata de catre Prescom acum doua zile. Tot ca printr-o minune apa ajungea pana la casa viceprimarului. M-am gandit ca sigur are legatura cu saptamana patimilor. Unii patimesc si altii isi uda gradina. Care e legatura nu stiu ca n-am facut-o inca. N-am avut destule sireturi.

Pe langa lipsa apei m-am trezit vineri ca n-am internet acasa. Si nu a venit mesaj din ala ca aveti factura restanta. Nu. Era mort. No activity! Sunam la furnizor si primim raspunsul ca la ei e bine. Adica circula internetul deci clar avem parte de trafic. Ma gandeam ca trafic de soareci ca si asa suntem in plina livada si stiti ca animalutele alea mici si dragalase circula. Oricum aseara s-au suit baietii pe stalp si au rezolvat-o si pe asta.

No dupa toate astea mi-am mai adus aminte de o defectiune. La Digi nu merge subtitrarea unor programe. Adica HBO si AXN. Noroc ca pe House il vad de pe stick si unele filme au o engleza acceptabila. DVD-ul n-are a face in vizionarea asta :P.

Si acum dupa toate periperitiile astea imi vine sa injur. Da’ rau. Nu stiu cum isi vor petrece unii Pastele dar la mine cu siguranta e umbrit de munca in casa pana noaptea in astea doua zile. Simt din plin Saptamana Patimilor dar nu sunt Becali sa ma cred Iisus si imi accept conditia.

Ca incheiere va doresc sa nu va enrvati pentru ca face rau la psihic mai ales in perioada asta.

7 comentarii:

ramoo spunea...

Trebuie sa vezi si partea buna a lucrurilor: la apa ar trebui sa ai factura mai mica:D

rhodos spunea...

Ramoooo, platim la pausal :(((( ... deci mai bine nu le platesc deloc ca ei de bunavoie nu-mi micsoreaza factura :(((

Marius spunea...

Vezi, spunem noi ca Romania e tara tuturor posibilitatilor si mai boscorodmi uneori. Dar, pina la urma, apoteotic si exact, totul se rezolva ... Ne incearca astia doar ... :)

florinel spunea...

hai mey rodicutzo, iti faci nervi degeaba, cel putin pt net si tivi n-are rost sa te consumi...o mica suparare ca viceprimaru' isi uda gradina parca ar mai merge :P

ola ramoo,imi pare bine ca te recitesc :), daca te-am necajit cu ceva imi cer scuze incaodata!

si acum la final vreau sa urez Sarbatori Fericite tuturor cititorilor de pe blogu' rodicutzei, Hristos a Inviat!

Lucian spunea...

enervarea nu face bine la psihic niciodata :)

ramoo spunea...

Ca tot vorbim de apa , iata un film foarte interesant L http://www.damaideparte.ro/index.php/documentar-apa/589

Andreea spunea...

da..enervarea nu face bine la psihic, doar il intareste si il dezvolta, depinde cum privesti :)