marți, 7 aprilie 2009

Marinaru' vs. Ciobanu'

Fara idei originale. Subiectele de presa nu mai sunt de mult originale. Toti copiaza si toti executa niste ordine. Pentru audienta cica.

Care e miza schimbului intre un marinar si un cioban? Ciobanul are fani mai multi. De fapt oi cornute si mai multe. Ma scuzati de eroare. Cainii de langa el nu’s mai breji.

Avem cumva probleme cu subiectele la teveu? (Revin pe tema ca imi place ;) ) Nu avem. Gasim subiecte la tot pasul si ni se fabrica. Cate capete la teveu atatea pareri. Colaborationisti, teorii ale conspiratiei. Daca e arestat cineva, e politic. Daca nu e arestat, iara e politic. Unul se bate cu pumnul in piept ca va eradica coruptia. Aha ... si marmota!!!! A gasit coruptia intr-un act de violenta. A lucrat mai bine politia decat serviciile secrete. Dosare la DNA? Vax! A calcat ciobanu’n strechini si acum nu se mai uita nimeni la apartamentul Ioanei. Cu flota nu mai are nimeni treaba de mult. Vorba ceea: marinarul stie sa inoate pe cand ciobanul a ramas la coada oii. Aia pe care a muls-o la Maruta.

Cu atatia ciobani si marinari la teve’ nu putem sa nu recunoastem ca nu mai intereseaza pe nimeni ca nu mai merge nimic. Somajul poate sa creasca, alimentele se pot scumpi, putem renunta la masini, firmele pot falimenta, e gata. S-a semnat cu FMI-ul deci ne culcam pe o ureche si asteptam sa treaca. Poate ne trece de tot.

Si pentru ca ciobanasul cu multe oi s-a apucat sa zica in puscarie bancuri cu branza va spun si eu unul in cele ce urmeaza:

Gigi Becali merge în Apuseni şi îi zice unui cioban:
- Bah nene, dar sărăcie mare e pe aici…sunteţi înapoiaţi rău!…Zi-mi şi mie o adresă de unde să iau nişte brânză!

-Mda ... www.branzadeoaie.ro

5 comentarii:

Lucian spunea...

bancul e haios, in rest sunt toate cum le stim, nimic nou

rhodos spunea...

Ce spuneam de idei originale? Ne lipsesc si noua cu desavarsire ... la fel zic: nimic nou sub soare

val mănescu spunea...

Ia sa vezi tu ce idei originale vă bag eu la Sibiu vineri la ora 12. La Primărie. Te aştept, dragă Rhodos:)

admin spunea...

marinaru e mai cioban decat ciobanu
si are de dat multe raspunsuri

LiaLia spunea...

N-am învăţat noi la şcoală că "sufletul" neamului zace în ciobanul Mioriţei? Na, să ne iasă pe nas acum!
Off topic: Rhodi, vezi că Varanu e mare pişicher şi se ţine de cuvânt şi bea doar apă plată cu lămâie :p