luni, 2 februarie 2009

Remember 2008

"Buda (PDL) solicită demisia Guvernului şi a premierului Tăriceanu, acuzându-l de "nesimţire"

Deputatul PDL Daniel Buda îl acuză pe premierul Călin Popescu Tăriceanu de "nesimţire" când critică PDL şi PSD de votul dat pentru majorarea salariilor profesorilor, şi cere demisia acestuia din funcţie.

Într-un comunicat dat publicităţii sâmbătă, Buda susţine că proiectul de lege privind salariile profesorilor a fost votat în întregime de toţi parlamentarii PNL, inclusiv de ministrul Educaţiei şi Cercetării, Cristian Adomniţei.

"Premierul Tăriceanu dă dovadă de nesimţire. Ultimele ieşiri ale sale şi încercările disperate de a bloca intrarea în vigoare a Legii privind majorarea salariilor profesorilor sunt expresia incompetenţei şi incapacităţii acestui Guvern şi a premierului de a gestiona problemele societăţii româneşti. Totodată acest gest este expresia dispreţului pe care Guvernul Tăriceanu 2 îl are faţă de profesori", se arată în comunicat.

Potrivit lui Buda, în aceste condiţii, "singura măsură pe care o poate lua Guvernul este aceea de a-şi da demisia în frunte cu premierul Călin Popescu Tăriceanu"."

Sursa: Mediafax, 4.10.2008

5 comentarii:

ramoo spunea...

Concluzie: stanga, dreapta...nu conteaza. Suntem in "buda":D

adela mohanu spunea...

:D Cea mai bună ştire pe ziua de astăzi. Unii-s nesimţiţi, alţii-s în budă, dar cu toţii ne conduc :D

Lucian spunea...

asta nu e decat una din declaratiile pdl-psd din perioada aia. practic, tot ce au spus ei atunci e exact opusul a ceea ce spun acum

rhodos spunea...

Deci e clar ca nu o sa zicem ca politica e fata mare nu? :D

Lucian spunea...

politica e o curba :)