miercuri, 11 februarie 2009

Porcul



-->

Si de data asta m-am documentat pe Wikipedia si evident ca am gasit definitii bune si pe intelesul tuturor. Astfel, conform Wikipedia, “Porcul domestic (denumire trinomială, Sus scrofa domestica) este, alături de câine, cel mai vechi animal domesticit de oameni.” Retinem din aceeasi sursa ca porcul creste si el pe langa curtile oamenilor. Adica, cum credeti ca ar putea sa creasca la asa dimensiuni impresionante? Porcul este un animal omnivor, “adica ca” omul. Asemanarea este foarte mare de aceea anumite interventii chirurgicale revolutionare sunt exersate intai pe porci.
Porcul are niste caracteristici foarte interesante. “Gâtul este scurt, larg şi adânc, bine legat de cap şi trunchi. Trunchiul este de lungime mijlocie, larg, destul de adânc şi aproape cilindric. Şuncile sunt bine dezvoltate dar mai puţin descinse.” Nu este foarte greu sa facem distinctie intre oameni si porci, chiar daca si unii si altii se preumbla pe la TV. Pe strada ii vedem mai greu pentru ca se spune ca stau mai prost cu mobilitatea. Din motive de mobilitate, si-au cumparat masini puternice ca sa poata cara excesul de greutate obtinut in urma unor importante eforturi ... culinare si financiare.
Porcul pe care il vedem la teveu are un guitat specific. Zgomotele produse au menirea de a provoca stari de greata si eventual schimbarea programului.
La fel ca gaina, porcul este foarte des intalnit in cluburi si baruri. Acea rasa de porc de obicei are ceafa groasa si o culoare mai inchisa. O caracteristica a acestei rase plimbarete este ca umbla in grupuri mari.
Un aspect interesant al porcului este ca mananca mult. Are un apetit deosebit si din cauza lipsei de activitate se ingrasa. Inca nu am deslusit daca se ingrasa din placere sau are probleme cu digestia dar este evident un alt punct comun si specific speciei. De aici si expresiile de genul: “Mananci ca porcul”.
Porcul se stie ca traieste in mizerie. Ii place sa se complaca si daca poate este mare producator de murdarie. O alta expresie des folosita: “Uite’l si pe porcul ala! N-are cos de gunoi”.
Ghinionul porcului consta de fapt, dupa o analiza mai atenta, in faptul ca se confunda cu unii oameni.
In schimb, porcusorii cand sunt mici sunt chiar dragalasi, asa rotunjori si roz, de i-ai si manca fripti la protap si cu marul in gura.
Este drept ca am omis varianta feminina a porcului, respectiv scroafele, dar nu imi propun sa jignesc animalele.
Si apropos de mancare. Nu-i asa ca sunt bune porcariile? :D
In episodul urmator: astept sugestii ;).

19 comentarii:

Anonim spunea...

cum spuneam mai inainte... mi'ar placea sa'mi spui "porcule !", in anumite ocazii :D

ramoo spunea...

"Toti barbatii sunt porci" este o expresie des folosita de unele femei. Dar, dragele mele, ati uitat cine se culca cu porcii? Noi! Inseamna ca suntem niste scro..fite:P .
Sugestie: pisica ( rrrrrr):D

Anonim spunea...

@ ramoo ->
Am postat mai adineauri ceva pe blog dedicat celor care se culca cu porcii ! ;)

LiaLia spunea...

:))) Puteai să extinzi subiectul, părerea mea :)) Ca sugestie pt un episod următor, ce-ar fi să porneşti de la ideea că un bărbat poate fi măgar cât să nu fie porc? :D

Anonim spunea...

Si ce este preferabil pentru o femeie ->
barbatul-porc sau barbatul-magar ? :P

LiaLia spunea...

FYT, măcar măgarul are cu ce se lăuda :)))

Anonim spunea...

@LiaLia: Naaaan... orgasmul porcului cica dureaza juma' de ora. Tot pe magar il vrei ? :D

ramoo spunea...

Eu zic sa nu mai comparam oamenii cu animalele ca cineva va fi nedreptatit:D .Omul e om si animalul e animal. Ma enerveaza aia care sustin ca mai repede ar ajuta un caine decat un om. Desi iubesc animalele enorm, cred ca nu e normal sa afirmi asa ceva. Oricare dintre ei trebuie ajutat, dar nu se pot compara.

Anonim spunea...

...da' blogu' tau ramoo ?

ramoo spunea...

Mumu blog. Nu ma pricep sa compun. Numa' sa comentez la ce zic altii:))

Anonim spunea...

carcotasa, cum ar veni...
p.s. tu ce alegi ? :D

ramoo spunea...

adica:D?

LiaLia spunea...

@Anonim: Si cu ce m-ar impresiona un orgasm de 30 de min al altcuiva??? Poate doar sa ma umple de nervi! :)))

Anonim spunea...

...ei ! doar de nervi ? :)

Anonim spunea...

@ ramoo: magarul, sau porcul ? :p

ramoo spunea...

da...prefer ursul:))

ramoo spunea...

uite de ce:D http://picasaweb.google.com/ramonica10/DeLaMunte2008#5242868433844366642

Marius spunea...

Sugestii pentru serialul care mie mi se pare chiar interesant & educativ :
- Caii care nu mor cind vor ciinii
- Berbecii destepti
- Blondele, animalele de linga noi

rhodos spunea...

Deja "rumeg" la un post cu vaca :D. Asa completez ferma animalelor ;)