luni, 3 noiembrie 2008

Rovigneta necesara la shopping

Azi mi-a picat si mie fisa. Se face "ca cica" panoul pe care scrie Sibiu e inainte de Kaufland. Deci daca mergem la cumparaturi la super hyper marcheturile orasului vom avea surpriza ca ne poate opri politia ca n-avem vigneta, si asta din simplu motiv ca toatea astea sunt pe domeniul Selimbarului, deci inafara localitatii Sibiu. Tare sunt curioasa cand o sa vedem o astfel de razie la iesire din localitate, ca la noi orice e posibil :).

12 comentarii:

Anonim spunea...

hehe, faina abordare asta cu shopingul.

in termeni seriosi asta inseamna ca sibiul si-a atins limitele fizice si e unul peste valea sapunului care, pana la infiintarea zonei metropolitane ii canta: & there's nothing you can do about it!

oare de banii de vigneta nu poti sa iti iei un bilet pana la parndorf? iesi muult mai ieftin cu totul :D

okok, o data pe an

rhodos spunea...

apoi nici nu trebe bilet ca daca e pana acolo ne strangem vro' 5, si cu masina facem economie si la benzina si impartim si banii de vigneta :))))

ramoo spunea...

Da fataaaa.....cum sa umbli fara rovigneta chiar daca mergi la mall:D:D ? Ai bani de mall? Trebuie sa ai si de rovigneta:))

Anonim spunea...

mergi si tu cu taxiul la superhypermarket
bine zice ramoo : ce cauti la mall daca nu ai bani de rovigneta ?
:)):):)

rhodos spunea...

o sa ma faceti sa schimb cumparaturile de la kaufland cu alea de la alimentara de cartier ... ce uameni :D

Anonim spunea...

aaa... pentru un oarecare comision ti le fac eu la kaufland, da-mi numai lista :D

stau atat de aproape ca uneori uit de mine si plec cu caruciorul peste pod...

rhodos spunea...

@about2run : no stai un pic ... pai daca dau comisioane nu se aduna de vigneta? si pe criza asta de lichiditati? hihihi

Anonim spunea...

facem barter :))

rhodos spunea...

si dupa aia imi prind urechile cu compensarile :))

Anonim spunea...

nu-ti fa griji, eu de obicei pastrez restul :))
sa revin, serios, la subiect; am un amic mai in varsta care vrea sa isi faca itp-ul la sigemo. n-are vigneta. n-o sa aiba nici itp. problem solved!:D

ramoo spunea...

no stati linistiti ca daca aveti rovigneta, tot gaseste tablagiul ceva sa va amendeze:D..Pe tata l-o amendat ca avea buletinul expirat...politia rutieraaaaaaaaa!!!!

Cosmin spunea...

Uite ca acum am citit si eu postarea ta, ca si ultimele pe care le-am citit aici, foarte interesanta si aceasta!! Din cate stiu eu, situatia din zona aceea e alta. Panoul cu "Sibiu" este mutat undeva la intersectia cu iesirea de la Penny Market! Acolo era ultima data cand l-am vazut eu, acum s-ar putea sa-l fi mutat (desfiintat). Ideea e ca ar fi absurd sa se dea amenda pentru ca nu ai achitat vignieta atunci cand mergi in Mall! Pls daca aflati de cineva care a luat amenda pentru acest lucru anuntati-ma si pe mine (Nu ar fi corect sa se dea amenda pentru aceasta "abatere")! In rest toate bune....bafta la scris :)