luni, 1 iunie 2009

Ma streseaza ....

Ma streseaza latratul catelei la 1 noaptea ... s-ar spune ca are saraca o scuza ca i se intampla chestia asta de doua ori pe an, dar cred ca si eu mi-as stresa sotul la maxim daca as latra si eu lunar macar o zi.

Ma streseaza coada de la semafor. A devenit o aventura fumatul a 10 tigari pana vad verdele.

Ma streseaza ploaia. N-ar trebui de fapt ca si gazonul isi cere dreptul, dar nu e sacaitor sa treci de la costum de baie la 10 pulovere?

Ma streseaza buruienile. Sincer io sunt de vina ca inca nu stiu care sunt florile din seminte si care sunt buruienile, dar aia nu le scuza.

Ma streseaza Borcea. Nu stiu de ce ca n-am o explicatie clara, dar stiu ca schimb programul cand il vad dansand a la Shakira.

Ma streseaza Bursa. E rutina, dar cand vad spiritul de turma am o problema de perceptie. Macar nu e Caritas si ce isi face omul cu mana lui se numeste ..... munca manuala.

Ma streseaza femeia de servici. A uitat din nou sa dea cu aspiratorul si nu-mi ziceti va rog ca sunt exagerata.

Ma streseaza ziua de luni. Parca tot mai prost incep saptamana de imi aduc aminte de toate minunile care imi provoaca stres. Ups. E luni.

11 comentarii:

Cristian Lisandru spunea...

Ziua de luni mă stresează şi pe mine al naibii de tare. Motiv pentru care am şi plasat pe blog o povestire în ton cu stresul... Noroc că este soare afară...

rhodos spunea...

Deh, unii "e" mai norocosi ca altii ... la noi e bine ca nu ninge inca :)

Miju spunea...

hehe :)

scuza-mi amuzamentul, dar de ieri abia astept sa intru la tine pe blog, sa gasesc o poza cu un cires incarcat de fructe coapte iar in fundal fagarasii plini de zapada; ca ieri n-am ajuns pe la ferma, sa fac eu poza asta, asa ca pun una(cand oi termina si textul aferent) doar cu fagarasii inzapeziti dintr-un road movie de-al meu, de ieri :)

rhodos spunea...

Nu reusesc sa prind ciresii si Fagarasii impreuna pentru ca io vad numai meri pe acolo, dar cirese mananc de peste drum deci nu-mi trebe poza :d

Geocer spunea...

Si merele s-au copt la Sibiu?

rhodos spunea...

Inca nu, dar promit o poza cand sunt pe gata ;) ... gata culesi evident :)))

Călin spunea...

Dar centrala nucleară preconizată a răsări prin zonă te stresează? Că pe mine mă.

rhodos spunea...

Calin, de ce sa fiu stresata de asta? Franta este cel mai mare exportator de energie electrica datorita celor 59 de reactoare nucleare si isi asigura 75% din consum cu ajutorul centralelor nucleare. E varianta mult mai ieftina, mai ecologica si mai sigura de producere a electricitatii in comparatie cu variantele clasice. iar faptul ca pot construi la noi nu imi provoaca insomnii.

Anonim spunea...

Ma streseaza ENORM goana bloggerilor dupa audienta, dorinta de a ceste in sondaje...ca sa, ce?
ma streseaza orice fel de dorinte si orice tentativa de a le indeplini mi se pare inutila si ridicola...hei, voi care scrieti, nu v-ati saturat de cuvinte?
e clar ca ori nu avti altceva mai ...profund de facut, ori aveti asa o intensitate a trairilor si o viteza de scris care da pe dinafara....Si chiar comentati pe alti bloggeri de placere si din curiozitate intelectuala?sa fim seriosi, ne cunoastem, nu?

rhodos spunea...

da' stiu ca ai un stres mai mare decat la meu. Impartim distonocalmul? Ca sa inteleg mai pe masura neuronului meu: esti stresat ca noi suntem stresati ca altii se streseaza de rating? Nu, clar ca am pierdut un stres pe drum.

Jenika spunea...

L-am gasit io Rodi....
E la mine....
Sunt stresat ca am trimis baiatul sa imi mai aduca o Margeritza cu umbrelutza si mult ron si inca nu mai vine. Sunt stresat ca e prea cald si ca nisipul mi-a intrat peste tot desi nu port nimik.
Sunt stresat ca de vreo 2 saptamani nu am reusit sa mai impresionez nici o dama de trefla de pe coasta Pacificului si pana la Atlantic...
ACum putem impàrtit Distonocalmu si cu mine....
:))