marți, 30 iunie 2009

Dilema saptamanii sau cum pornesti o furtuna

Ceva mai de dimineata am primit un link la blogul lui Dan Andronic. Nu ma laud ca l-as citi prea des. Ocazional ar fi cuvantul mai potrivit, dar azi dimineata mi-a atras atentia un lucru foarte interesant si tot incerc sa ma abtin de la multe comentarii. Povestea suna in felul urmator:

In 23 iunie a.c., Dan Andronic posta pe blogul personal un mail cu referire la “darile” pe care angajatii anumitor institutii publice, sprijiniti de PD-L, sunt “obligati” sa le dea partidului ca un fel de “taxa de protectie”. Am sarit in sus. Uau ce subiect interesant! Care o fi urmarea daca e sa tinem cont de indemnul lui Andronic de a i se semnala pe mail cazuri cunoscute?!

Urmarea am aflat-o azi. Mai catre dimineata a fost publicat, pe acelasi blog, articolul din imaginea alaturata.
Din pacate aici nu va pot ajuta cu un link pentru ca in jurul amiezii, si aici este aspectul care mi s-a parut si mai interesant, articolul a disparut complet dupa cum veti putea vedea si pe site-ul ziaristului dar si in imagine.

Multe intrebari pot aparea. Care a fost interesul? Cine ce telefon a dat? Trebuia Andronic sa fi pus un xxx in locul numelui domnului Petru Lificiu, director ANRE? Va las sa raspundeti singuri ca eu cu teoria conspiratiei nu am afinitati.

2 comentarii:

Geocer spunea...

Poate ca informatia nu era confirmata 100 % si a fost amenintat cu justitia.

Anonim spunea...

Hello!

If you are looking for a job check out a very good [url=http://www.headhunterfinder.com]executive search [/url] directory.
Hope you find a nice job too!