joi, 6 noiembrie 2008

Schimbari - un alt fel de post

Vroiam sa scriu un "post" despre schimbare. Schimbare de "look", de "job", de partener, de atitudine, orice fel de schimbare in viata unui om care poate avea consecinte, mai bune sau mai rele. Ca un exemplu personal as putea spune ca schimbarea serviciului a avut ca si consecinta schimbarea partenerului. A venit ca o schimbare de atitudine in ce priveste familia. Concluzia, dupa un an jumate, este ca schimbarea a avut doar efecte benefice asupra mea ca individ.
As fi curioasa sa stiu, ce schimbare in viata d-voastra ati avut, sau v-ati dori sa se intample astfel incat sa va simtiti bine in pielea voastra? Pana la urma suntem niste fiinte evolutive si avem nevoie de aceste schimbari, deci chiar as fi curioasa sa aflu ce se poate schimba in viata cuiva.

6 comentarii:

Cosmin spunea...

Inainte sa spun si eu ceva:) ti-am verificat profilul!! Te intrebi dece? Pentru ca, acum sunt sigur ca din copilaria ta, iti aduci aminte de desenele alea cu lupul, care atunci cand vedea o fata ii ieseau ochii din cap!! Ei.. asa mi-au iesit si mie cand am vazut subiectul!! da... schimbare....de obicei orice schimbare aduce ceva bun dar probabil ca pe termen lung! Spre exemplu, daca ti-a adus o schimbare de prieten, imediat dupa despartire nu gandeai asa cum o faci acum: ca e bine! Ideea e ca nu inteleg dece noi nu avem puterile acelea supranaturale sa stim ce o sa se intample, nu acum, peste 2 luni, peste 2 ani, sa stim exact daca aceasta schimbare este de bun augur sau nu!! Ar fi interesant daca am avea asa o premonitie.... in care sa ni se spuna daca e buna sau nu schimbarea.... Si asta... Pentru ca nu ne-am mai toci nervi degeaba.. O sa ma gandesc si eu la o schimbare si promit sa o scriu:) In rest... Toate bune!

Lucian spunea...

Eu sunt in proces de schimbare acum, deci iti voi spune cum a fost cand se termina :)

Anonim spunea...

problema nu e simpla. schimbarea in general vine cand nu mai esti multumit. poate fi rau sa-ti gasesti un loc in care iti este drag sa activezi? in care sa vina vineri seara pe nesimtite... iar despre o relatie, cred stabilitatea nu strica de loc (binenteles daca iti gasesti omul potrivit...)

rhodos spunea...

@cosmin - nu este obligatoriu ca schimbarile sa fie cu happy end .. de multe ori schimbarile sunt chiar fara finalizare si nu ne-ar folosi la nimic vreun citit in carti de tarot sau in cafea :) ... oricum, astept sa vad la ce schimbare te-ai gandit

@lucian - sunt curioasa sa aflu ;)

@1spot.ro - stabilitatea in ce priveste o relatie este poate scopul schimbarii .. este corect sa te gandesti la schimbare daca nu te simti bine intr-o postura sau alta.

Anonim spunea...

sper ca legatura intre schimbarea jobului si cea a partenerului e pur intamplatoare si nu vrei sa starnesti panica printre iubitii/partenerii fetelor cu joburi :)). mai ales acum, ca exista cam tot atatea site-uri de joburi si site-uri matrimoniale :-s

altfel... numai de bine s-auzim, cand e vorba de schimbari. desi o nuanta, indirect sesizata din acest altfel de post e ca e buna/ poate fi apreciata schimbarea atunci cand esti cel care schimba. cand esti cel schimbat, pozitiva poate fi doar cand ajungi la vechea vorba cu "un sut in fund, un pas inainte"... si asta la randul ei cu subdomenii...

Veronica spunea...

eu am facut o schimbare fara sa fiu nemultumita, ci doar de dragul schimbarii, respectiv am lasat toata viata mea din Romania si am plecat in lume (o viata foarte decenta as zice, unde nu imi lipsea nimic, decat poate entuziasmul si niste oameni civilizati in jur). asa cum ai zis, schimbarea poate aduce orice dupa ea, dar care ar mai fi farmecul schimbarii daca i stii ca daca o iei pe un anumit drum iti va fi bine si daca ai stii ce carari sa ocolesti? nu ai mai invata nimic, nu ai mai trai cu emotia a ce va fi sa se intample.. ar fi o viata fada. Schimbarea e buna, indiferent ce aduce in urma ei. (just my 2 cents opinion)