miercuri, 16 decembrie 2009

Revelion la Paltinis


Daca tot am blog nu vad de ce nu mi-as face reclama :D. Cica e sufletul comertului, nu?

Prin urmare, Vila Ardelencuta e disponibila pentru Revelion. Am terminat in sfarsit si sala de mese, dans si ce mai vreti voi si deja functioneaza semineul de minune. Am rezolvat si retetele de vin fiert si tuica fiarta, asta ca tot ninge la Paltinis si de saptamana asta e pregatita si partia pentru ski.
In Vila sunt 3 apartamente disponibile, doua din ele cu 6 locuri si unul cu 8. Fiecare apartament are 2 dormitoare, living cu bucatarie si baie.
Mancarea e ca la mama acasa si avem o super specialitate de ciorba aita de pui.
Pentru Revelion meniul se face in comun acord cu cerintele clientului si cel mai probabil sa nu lipseasca un gulas la ceaun.
Acum, daca a si nins, nu ne ramane decat sa ne simtim bine.
Ma puteti contacta pe mail sau la telefoanele disponibile pe site-ul Ardelencutei.
Si mai multe poze aici

6 comentarii:

Jenika spunea...

Rodi....
Felicitari si sper din tot sufletul sa apuc sa mananc celebra supa de pui si un pahar de vin fiert "la botul calului" cum ar spune un preten al meu...
Am vazut pozele vilei si siteul si ma bucur mult pentru tine.
Sa iti fie plina casa de oaspeti si de clienti care sa se intoarca mereu cu drag

Orin spunea...

Unde e Ardelencuța respectivă? Mîine și poimîine sînt la Păltiniș, la niște cabane. Dacă apuc aș veni să văd cu ce te lauzi... ;)

rhodos spunea...

:) si eu sunt maine si poimaine in paltinis. Ardelencuta e chiar in centrul statiunii unde e casa turistilor. Din parcare se face in stanga un drum care coboara 50 de m. Punctul de reper e masina de pompieri :) poate ne vedem :)

Orin spunea...

N-am mai ajuns la tine, cabanele unde am stat erau undeva înainte de Perla Păltinișului, pe stînga, am trecut prin stațiune doar să vedem pîrtia. A fost palpitant cu viscolul respectiv, o parte dintre noi n-au mai putut ajunge...

Anonim spunea...

solicita numai acummosul tau , de pe cel mai de calitate site de comenzi de Mosi Online http://www.moscraciundeinchiriat.com.

Anonim spunea...

solicita numai acum lenjeria ta, de pe cel mai de calitate site de comenzi de lenjeri Online http://www.chilotick.com