vineri, 4 decembrie 2009

O mizerie


Ma tot uit si ma tot mir de mizeriile din campania asta. Lasand la o parte porcariile pe care si le arunCA Candidatii, observ ca nu mai au nici o treaba cu economia. Da-o-n ma-sa! Ce ne trebuie noua politici fiscale? Dar sociale? Ma mir ca BNR-ul mai rezista si isi vede de treaba. Altfe suntem cu mic cu mare in campanie. Pedelistii injura pesedistii, penelistii revin la asa zisele politici de dreapta ale lui Pogea, Geoana s-a facut liberal, Antonescu s-a facut socialist, Basescu nu stie!
Si daca am zis ca am o dilema, ea ramane pana ajung astia sa-si dea la ghioale si doar doar renunta vreunul! Aham... si marmota....
O concluzie am tras deja. Ne meritam soarta. Ii meritam pe toti exact asa cum sunt. S-au prins si ei in campania asta ca e degeaba orice promisiune cu autostrazi peste noapte si lapte si miere pe strazi din a doua zi, asa ca s-au hotarat sa se paleasca si sub centura si la ficati si in cap ca ne lipsea circul.
Cu succesuri inainte va rugam! ... Un pic mai rar totusi ca unii mai si lucreaza!

Si cu PS: marea realizare a ultimilor 5 ani este ca doi comunisti ne-au dezbinat ca popor. Spuneam intr-un post anterior ca situatia asta nu a mai fost de prin 1992 si sunt din ce in ce mai convinsa ca ne vor mai trebui 20 de ani ca sa trecem peste fantomele istoriei si sa ne vedem toti de treaba.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Super poza cu Tom si Jerry. In rest... No comment.