miercuri, 3 decembrie 2008

Prostii

No, s-a terminat cu campania, cu alegerile, acum revenim brusc la realitate. De 4 zile nu mai auzim nimic altceva la stiri decat de noul guvern. Cine-l face, cu cine si cum. Prostii!!! Am un sentiment ca PSD-ul si PD-L-ul fac o alianta stralucitoare. Intr-o fraza scurta s-ar intelege: ne-am dus pe ... apa Dambovitei.
Si revenim la ale noastre. Cica dau faliment firmele de colectare fier vechi!!! ... n-au unde vinde deci nu cumpara si saracul care mai fura cate un cablu de curent si o sina de tren moare de foame. Eh.. tot raul spre bine. Face economie CFR-ul cu inlocuitul, face economie si Electrica. Nu mai deraiaza trenurile. Creste siguranta cetateanului. Prostii!!!
Se aude prin oras ca cica astia mai mari il vor pe Fuhrer prim ministru. Prostii!!! Pai ce? e prost sa il purece aia de la DNA? Nu sta bine omu' bine merci cu dosarele in cui? Nu le misca nimeni de acolo de ani de zile ca doar l-am ales cu 90%.. iara!!!
Cica se zvoneste ca incep firmele de constructii sa dea afara. Ca urmare AJOFM-ul a trecut la controale. Puricat firme care dau afara ca cica nu respecta Codu'... Au anuntat si amenzi. Prostii!!! Pai aia e clar ca au probleme, te mai duci tu ca autoritate de stat sa le mai dai amenzi ca n-au trecut o virgula in instiintare?
Astia de la PD-L au castigat alegerile. Asa zice o stire. S-au trezit si astia de la noi ca vor prefectura ca ei au avut peste 40%. Mda... prefectul era parca functionar public nu? Prostii!! Pai nu se schimba prefectul cand se schimba puterea???
No nu-i bai. Vine taierea porcului. Cica trebe adormit inainte sa-l tai ca sa nu-l stresezi. Mda... Am uitat deja ca am intrat in UE si revenim la ale noastre. Prostii!!!

13 comentarii:

Anonim spunea...

pe mine, sincer, ma distreaza tamtamul cu fuhrerul. chiar nu stiu de ce investigarea unor afaceri asazis ale lui sunt de competenta dna-ului. la cum arata sibiul(+ faptul ca nu e singurul responsabil de cum merg lucrurile in zona) as zice ca marea majoritate a "afacerilor" lui sunt general vazute ca lobby ;)

pdl-ul e un partid de boci, o sa ii vedem la fel de isterici ca mitea, atunci cand nu l-au pus sef la gaz

rhodos spunea...

@about2run: daca e sa fim cinstiti pe mine ma distreaza mai mult cum i se da apa la moara lu' al mai mare de la primarie. Altfel toate bune. Cat despre PD-L si prefectura nu ma astept la nimic altceva decat la un eveniment post alegeri, din pura obisnuinta ;)

Miju spunea...

deh... johannis e un brand ;)
altfel nu apareau nici thelman, krech, klingeis(de botesch nu mai zic) si saiturile de genul: http://www.roneamt.ro/
adica sa aratam un pic a neamt, macar nu mai suntem banuiti de balcanisme ;)

ps: cred ca le-am nenorocit numele astora, bad, bad spelling
ps2: chiar daca sunt ironic de multe ori la adresa sasilor in general sau a lui johannis in particular, sa stii ca il sustin; hehe, il sustin si ma uit cu jind la brasov, care, nu stiu cum reuseste, dar il vad mult deasupra sibiului. o fi pozitia geografica... o fi marginimea destul de departe?

Anonim spunea...

oups, smaranda, c'est moi!

rhodos spunea...

:))) eh.. asa as fi avut ocazia sa vad cine e about2run dar smaranda are restrictii la vizite ;)
fara nici o retinere sustin ca suntem tot balcanici indiferent de alegerea noastra sau de brand-ul care ne conduce. Exceptiile confirma regula doar

Anonim spunea...

oare nu ar fi bine ca acum de sarbatori sa taiem porcii care stau si dorm in parlament pe banii nostrii....dar fara asomator....k ei nu au o viata plina de stres...sunt foarte linsititi de se pot odihnii in tihna in plen, dupa o noapte la Bambu...
cat despre dorintele unora sau altora de la sibiu....orikum al lua-o tot in rahjatul ala kadem...un rahat poloticv in care sef(la sibiu) este her klaussy... cel mai tare "roman" care reuseste sa prosteasca autoritatile...numai pt k lui si oamenii d ebine din forum sa fie bine... hai cu sasii la plimbare!

rhodos spunea...

@lukyanos: cred ca o sa avem o problema cu soriciul .. e cam tare :)))

Anonim spunea...

lukyanos, am niste nelamuriri referitoare la cei ca tine. ma refer doar la atitudinea ta anti-johannis, imi inchipui ca mai ai si alte valente in afara de asta; tin deasemenea sa precizez ca nu sunt un mare sustinator al lui johannis, l-am votat pentru ca nu vad o alternativa clara - nu ancuta, nu trihenea, nu altii care au mai incercat,sa nu mai zic de cei care au fost.

- marea majoritate a celor care comenteaza impotriva sasilor in general si a lui johannis in special, o fac cu acuze de genul "infractor", "escroc"(vezi propria ta versiune cu pacalitul autoritatilor), etc., folosindu-se de o exprimare triviala, viscerala, ce se intelege din aceste vorbe aruncate e doar fierea, improscatul cu cacat, parca ati fi taranii din romanele lui fanus neagu scapati din botnita de la vie - ei bine, nu mai e timpul pentru asa ceva. iti spun ca nu da bine, oricine vrea sa vada de fapt ce se intampla cu sibiul o sa va puna la colt, cautand sa scape cat mai repede de murdaria unei asemenea exprimari.

- nu aveti nici cea mai mica grija pentru o exprimare scrisa corect, inteligibil. va folositi de un fel de a scrie cu barda, cineva care ar vrea sa inteleaga ce scrieti trebuie sa va traduca; ar trebui sa va ganditi mai mult la acest aspect, daca nu, veti fi nu numai ignorati din cauza textului total necitibil ci chiar evitati, marginalizati. am inteles eu ceva, totusi, ca intre voi asa comunicati, va intelegeti bine asa si va sunteti de ajuns. nu obtineti absolut nimic cu aceasta "fronda". poate nici nu va doriti si sunteti, astfel, un fel de emo, niste neintelesi. iti garantez ca nu va inteleg si ca mine, multi altii nu va inteleg sau refuza asta.

- as fi mult mai intelegator cu acest gen de oameni daca ar incerca sa investigheze cu adevarat fenomenul pe care il injura(si atat) - sa dea niste date concrete, verificabile, mai mult decat niste pareri de moment, sau furii ca li s-a schimbat sensul unic din fata portii.

imi cer scuze Rodicai pentru ca i-am folosit blogul pentru aceasta ... "confruntare"

rhodos spunea...

@about2run: scuzele se accepta

Cosmin spunea...

Vai!! Din nou la politica :)) Ideea este foarte simpla!:) Mitea s-ar putea sa se intoarca din nou la OPC! Si chiar zicea primarul ca nu apartine prefectul nici unui partid? Ia chiar sunt curios!!! Asta o sa fie una din curiozitatiile mele! Cat va mai rezista Mitea ca Prefect?? La mai multe!

Anonim spunea...

about2run: - nu contest fata buna a lui her klaussy... a facut si inca face multe pentru oreselul nostru... dar de cand lucrez in presa am reusit sa imi dau seama si de alte manevre care se fac la nivelul municipiului... si eu l-am votat, pentru ca, asa cum ai spus tu, era singura varianta plauzibila pentru carmuirea orasului...
DAR si-a cam luat-o in cap... incepe sa uite de unde a plecat, un amarat profesor de fizica...asta ma deranjeaza pe mine...sper sa intelegi

Anonim spunea...

lukyanos, asa mai merge.
mi-ar place sa putem fi cei care pot acorda titlul de "amarat" unui profesor de fizica. eu unul nu sunt in stare, am tot respectul pentru profesorii de fizica din viata mea, super oameni :)

tu esti cumva un mare specialist in fizica? poti emite astfel de judecati? daca da, te felicit :)

oricare din noi poate spune ca primarul nu e bun, sau e prost daca, mai mult subiectiv ori nu, am fost afectati de activitatea lui, e un domeniu de competenta care ne apartine, suntem cetateni ai orasului

PS: ca tot incerc sa te inteleg - "amarat" e un epitet care poate fi atribuit usor unui profesor in general?

Anonim spunea...

exact...amarati sunt toti profii...nu cei univ...dar cei din scoli si licee...vaid e mama lor...:(