marți, 2 decembrie 2008

Profilul alegatorului

Cercetare sociologica pentru credinciosi, facuta in urma unei intense analize ... de sange... la cabinetul din colt ;)

Alegatorul PSD: este un om simplu, de obicei beneficiar de ajutoare sociale si de pensie ... de obicei asteapta postasul cu banii acasa ... de obicei se cearta cu toata lumea care ii zice ca aia sunt comunisti ... aia chiar sunt comunisti dar ce conteaza ?

Alegatorul PD-L: doua categorii de votanti – smecherul si idealistul ... nu mai e nevoie de comentarii ca tot asa nu ai nevoie de borduri noi si nici nu vrei vreo blonda de la drept sa-ti bata la usa cu vreo surpriza :D

Alegatorul PNL: E destept, frumos si cu bani ... pai daca are nu-i da, ca doar nu i-o facut degeaba ... Dar apropos, nu vreti o masina noua ca e la oferta ... si cica se scoate taxa ... sic!

Alegatorul PRM: E tipul agasant si agresiv caruia ii e dor de cozi ... pai ce? ‘Chiar imi trebe mie “supermarchet” cand puteam sa iau de la tanti Lenuta pe sub mana orice unt vroiam? Si salam cateodata ....’ ..... La astia daca le zici ca sunt comunisti iti trag una si iti zic ca ei sunt de fapt de dreapta ... aham ... si marmota?

Alegatorul PNG: Merge pe stadion si mananca seminte. E convins ca disciplina sportiva care va duce Romania spre crestinism e de fapt crescutul oilor. Sa stai frumusel cu barbia in ciomag si sa te gandesti la nemurirea sufletului ... dar ups ... si-a adus aminte ca biserica ii e datoare si pe criza asta nu strica niste “cash” (a se citi cu orice accent disponibil).

6 comentarii:

Lucian spunea...

Macar eu am iesit bine din analiza ta :)

rhodos spunea...

@Lucian: nu era in plan sa iasa cineva bine dar daca zici tu :)

ramoo spunea...

Traiasca opozitia ! Oricare ar fi ea:))

Lucian spunea...

Eu am citit doar prima parte din caracterizarea facuta alegatorului liberal :)

rhodos spunea...

@lucian: se pare ca am uitat sa pun si modest acolo :P

Lucian spunea...

e de la sine inteles :)