vineri, 19 octombrie 2012

Sugestii?

Daca cineva mi-ar fi spus acum cativa ani ca domnul Antonescu are nevoie de un concediu, as fi spus ca greseste amarnic. Si imi aduc aminte de cateva posturi in care chiar imi exprimam admiratia fata de acest personaj, respectiv pentru talentul oratoric si rationament. 
Se spune ca greseala recunoscuta e pe jumatate iertata. Imi cer scuze pentru rationamentul gresit. 
Ultimele evenimente ma departeaza din pacate ingrozitor de mult de Partidul Liberal. Si nu de valorile liberale sau de oamenii de valoare din politica care practica politica de dreapta a liberalilor.
Mi s-a spus, si mi se spune in continuare, ca sunt o idealista. Sunt. O spun cu mana pe inima ca as stinge ultima lumina. Inca rezist eroic. Pana cand? Cred sincer ca nu multa vreme. 
Am crezut, pentru putina vreme, ca partidul de dreapta al lui Ungureanu va reusi sa impuna niste reguli  si niste criterii de moralitate. M-am inselat. Recunosc si chestia asta. Asa cum PNL-ul m-a pierdut prin alianta cu comunistii lui Iliescu, asa m-a pierdut si Ungureanu, inainte sa pot sa-mi exprim optiunea, prin  alianta cu PDL-ul. Sa mi-l pui candidat in sibiu pe Ariton sau pe Turcan, pentru mine e sfidarea suprema. 
In consecinta. Noi cu cine Dumnezeu mai votam in Decembrie???
Astept sugestii, desi mi-e teama ca vor fi alegerile in care voi vota cu FDGR-ul pentru ca n-am optiuni viabile. 

4 comentarii:

Lucian spunea...

cred ca ar trebui sa trecem peste etapa cu «comunistii», ca sunt mai multi in asa-zisa dreapta, aia convertita intr-o noapte, decat intre uselisti.
eu sunt norocos ca nu voi vota de data asta, dar sugestia mea ar fi, ca la fiecare alegeri, sa pui stampila pe raul cel mai mic, care e din ce in ce mai greu de identificat

rhodos spunea...

acum ceva ani, am votat raul cel mai mic, adica pe Iliescu in dauna lui Vadim. Problema nu e asta. problema e ca nici macar nu mai exista raul cel mai mic. Si la fiecare alegeri alegem un rau din ce in ce mai mare. dar o sa scriu probabil maine si ce cred despre asta.

Anonim spunea...

For hottest news you have to visit world wide web and on world-wide-web I found this website as a finest website for most
recent updates.
My web-site ... click the up coming webpage

Anonim spunea...

At this moment I am ready to do my breakfast, later than having my
breakfast coming again to read additional news.

Also visit my homepage ... diets That work