joi, 28 ianuarie 2010

Lucruri "care ma doare"


Am tacut. Si am tacut. Si zau ca n-am scris nimic nici pe ciorne. Si as mai fi tacut un pic. Mi-a sarit azi tandara ca, deh, cand nu te mai uiti la stiri la TV ca incepe Amy pe Hallmark, nu te mai enervezi pe toti agramatii din tara asta.
No, azi am gasit specimenul perfect de luat la misto. Este uluitor sa vezi cum isi da un om cu stangul in dreptul. Trist este ca e parlamentar. Trist este ca scuipa si linge la loc in aceeasi fraza. Trist este ca face parte din partidul votat de sibieni in majoritate. Mai exact sibienii au fost pe locul trei la numarul de voturi. Si mai exact, Sibiul este al treilea judet, de la coada, la impartitul bugetului. Asta spre “satisfactia” alesilor.
Redau fragment din conferinta de presa si link pentru cine are rabdare sa citeasca (si daca poate ;) ):

Nu cred că trebuie să iese în evidenţă cu doar nişte acuzaţii nefondate. Sigur, că nu cred că o să mai revin asupra subiectului cu disputele care probabil s-au creat şi care vor urma pe acest subiect. Vom vedea cum se desfăşoară bugetul, vom vedea în măsura atirbuţiilor şi posibilităţilor noastre de deputaţi şi senatori aflaţi la guvernare să facem ce e posibil să facem cât mai mult, cât mai bine, dar în condiţii, care repet, pe care nu le pun pe seama nimănui, chiar dacă sunt vinovaţi, chiar dacă sunt lucruri care se pot imputa altora... ăăă ...

După ce s-au închis, consiliul local şi aceste consilii de administraţie, primarul şi ceilalţi şi primarul au hotărât să se vândă. Şi ştiţi cum s-au vândut, nu? Şi dacă nu ştiţi, se poate verifica. Deci s-au vândut la licitaţii trucate s-au construit, toate părculeţele, toate locurile de joacă s-au cuprins în aceste zone ale Energie Termică şi s-au construit blocuri că era în vogă construcţia de locuinţe. Asta cum se numeşte? Nu putem face control, dacă ne aflăm la guvernare, respectiv dacă suntem majoritari în CL, CJ guvern şi aşa mai departe, nu putem face control? Că ne acuză cineva că facem control politic? Nu cred. Şi nu cred că nimeni şi mă refer în general la oameni, că pentru că percepţia, percepţia generală, percepţia oamenilor este de regulă reală, adică are legătură cu realitatea. Se fură politic, pe grupuri aflate la putere, aşa cum spuneam eu.

Sursa: Turnul Sfatului

8 comentarii:

Miju spunea...

in disputa dintre el si Johannis, legal ca votanti, noi nu avem cum intra acum, decat cu comentarii de pe tusa, ca avem buletin de cisnadie.
da' il putem desena :D
ii mananca tare pe astia din pdl ca, dupa ce au reusit sa aiba peste 60% voturi pentru el presidente si au luat tot nordul judetului, in oras nu pot sa treaca de 3% in fata lui Johannis. din aceste frustrari, din pacate, pierdem toti :(

rhodos spunea...

mijule, in primul rand la multi ani si un an mai bun (la capitolul urari am ramas restanta :))
In al doilea rand incep sa ma scoata din sarite astia care n-au facut nimic pana acum dar care fac conferinte de presa ca sa ne arate cat de destepti si frumosi sunt ... de cateva saptamani il urmaresc pe nea si zau de mai pot .... la stiri am zis ca nu ma mai uit dar nu scap de el in nici un ziar ... trist :(

Miju spunea...

merci de urari, la multi ani si tie :))
sper ca perspectiva si linistea din livada sa iti dea macar un inceput de an mai bun decat prin oras

on topic:
da, trist

ies in fata acum, ca au spate
ti-e si groaza de cate iti/imi pot trece prin cap ca am putea face sa nu mai aiba "astia" spate. incepand cu alegerea lui geoana :))

val mănescu spunea...

Ca varan, mi se pare normal sa fiu retard cu alea de ţi le doresc pentru 2010.
Ca îndrăgostit de Sibiu, mi se pare normal să sufăr că şi pe-acolo analfabeţii "conduce şi combate".
Noi să fim sănătoşi, să rezistăm...

LiaLia spunea...

Hai să-mi fut una! Ăsta e for real? Nici să râd nu-mi vine, că mă îneacă plânsul ... Bine ai revenit, dar te preferam cu o poveste frumoasă :) Pupez tare tare și abia te-aștept!

Baiatul Ciudat spunea...

Salut , te intereseaza un link exchange cu http://baiatulciudat.com ? Daca da , uite datele mele :D

Nume : *Baiatul Ciudat
Link : cel de sus

cand m-ai adaugat la blogroll te rog sa-mi lasi pe blog un msj cu datele tale sau da-mi un add la gabriel.raducanu

Have a nice day :) and ty

Anonim spunea...

Salut www.SpuneNuDrogurilor.com este o echipa recent formata, nonprofit, care si-a propus sa lupte pentru constientizarea opiniei publice, a tinerilor debusolati de societatea în care traim despre tot ceea ce înseamna consum de droguri într-un fel sau altul.
Daca prin actiunea ta, salvezi o singura viata de la decadere, considera ca ti-ai atins scopul, alaturi de noi toti ceilalti.

Daca doresti sa sustii aceasta campanie, afisaza pe blogul tau un banner, codul se preia de la: www.spunenudrogurilor.com vei fi sustinut si tu de aceasta campanie lasa un comentariu daca ne sustii sa te sustinem si noi Scuze de deranj

Orin spunea...

L-am citit şi eu integral atunci cînd a apărut în ziar. Ce pot să spun: jalnic!