joi, 15 octombrie 2009

Sut si ......

... baraaaa!!!!!!!!!

Meciul continua acum in prelungiri ca doar nu se poate termina la egalitate.
Toata lupta asta politica seamana incredibil de mult cu un meci de fotbal din campionatul intern. Jucatori prosti, antrenori exasperati, patroni care cred ca au misiuni divine si, ce e mai important, arbitri care asteapta sa vada cine da mai mult. Nu ne mai trebuie arbitru strain. La ce folos? Dambovita nu-si schimba cursul si nici Sibiul nu mai trece de 80.000 de locuitori. Mai avem putin si ajungem ca locuitori de provincie sa incapem toti pe stadionul municipal, dar asta e alta poveste.

Terenul de fotbal arata ca Ghencea la meciul cu Austria. Avem numai musuroaie de furnici, cartite si alte vietati care dauneaza grav ... gazonului.
Pe de alta parte, carta de capatai a fotbalului romanesc este plina de lacune si, mai mult decat atat, interpretabila din scoarta in scoarta. Ce conteaza daca unul din jucatori da gol din offsaid? Arbitrul de pe margine n-a vazut ca era cu spatele. De fapt, chiar daca a vazut, a citit undeva in regulament ca golul poate fi valabil in anumite conditii, ca doar el e pe partea dreapta a terenului nu pe stanga.

Pauza ....

A aparut arbitrul si ne-a anuntat ca schimba jocul. Nu mai vrea fotbal ci vrea sah. Mat-ul se exclude, asa ca iese din pozitia de sah si muta tura. A mutat-o din gradina BNR-ului direct in Palatul Victoria. Sah la Palatul Parlamentului.
Si pentru ca jucatorii nu vor nicicum sa invete jocul asta de pe tabla, o sa revina pe teren pentru ca ei vor golul cu orice pret.
Cand vom vedea ceva fair-play anuntati-ma va rog. Deocamdata astept finalul meciului, asa prost cum e el. De liga a 2-a sau a 3-a chiar.

PS: in timp ce scriam chestia asta, a inceput conferinta de presa a lui Base si mi-a crapat pana si calculatorul ... al naibii efect are :(

4 comentarii:

Băgă spunea...

marinelu' poate da mat si lui kasparov =))

Geocer spunea...

Marinelu' joaca numai la cacealma. Mat nu dar ataca tot timpul si starneste furtuna peste tot pe unde navigheaza.

LiaLia spunea...

Hehe, eu am senzaţia că nu mai jucăm de mult fotbal, şah sau table, am ajuns deja la ruleta rusească, cu toate gloanţele şi ţeava îndreptata spre noi.

rhodos spunea...

Teo: io cred ca juca sah pe punte pe furtuna :)
Geo: pai daca a zis ca si-a reinnoit brevetu de marinel? :P
Liutooo, poate ramane fara munitie in decembrie ... Doamne ajuta!