miercuri, 18 martie 2009

Mi-e greata si nu trece ....

Cine imi da un emetiral?
Periplul prin presa de azi mi-a facut fierea foarte sensibila. Zau. In Mediafax aveam pe ecran la “Ultima ora” 4 articole despre ce a zis Base si ce a facut. Erau 4 din 6.
La Social s-a remarcat articolul legat de fiica-sa. Adica problema s-a transat da? Sa fim intelesi. Cum? Nu stim si nu ne-a spus dar a fost stire de prima pagina. Oare face bine aspirina?
Tot Base ne da lectii de economie. Mai bine zis de cum se conduce un Titanic. Va fi greu sa scoata apa dar a fost suficient sa citesc ca sa ma porneasca o senzatie de greata. E de la fiere sau ficat. Inca nu am identificat daca are legatura cu base sau cu berea de aseara. Sau poate sunt tigarile de vina. Fumez cam mult.
La stiri mondene scorul a fost 5 din 6. Hai ca stiu ca ghiciti ca Mihaela ....... Stai ca am gresit. A fost si Elan pe acolo. Nu conteaza. Aceeasi Marie. Greata asta m-a apucat sigur de la ciorba de perisoare de aseara. De atata pofta am mancat doua portii. Clar ca mi-a afectat ceva pe la stomac.
La Sport n-a scris nimeni de Indian Wells. Da’ ce, tenisul e sport? Cica Jiji nu mai are bani. Asta da stire. A spus-o si Ziarul Financiar. Mitica de la Liga a spus cica ceva azi. N-am reusit sa termin de citit. M-a luat si o durere de cap. Clar e de la tigari. Ar trebui sa le las. Sau poate cafeaua e de vina.
Stati ca iar o vorbit Base de economie. Cica creste. Cu -1 sau -1.5 ca nu stia prea bine engleza si l-au aburit aia de la FMI. Ne-a zis ca ne trebe centura de siguranta. Omul nu stie ca aia cu centura mor mai repede? Pai n-a citit povestea lu’ Titanic? Doamne ce durere de masea m-a apucat. Asta e de la economiile pe care trebe sa le fac. Mananc sana de Napolact. Si unt tot de ei ca asa am primit pe mess ca cica sa consumam romaneste.
Ultima ora:
:))))))))) Tocmai am primit pe flux. Cica aia mica a lu’ Base a demisionat din PDL ca sa candideze independenta la PE :)))))))))))))). No acum stiu de ce imi trebuie pastile. Astia n-au nimic de trecut greata????

10 comentarii:

Anonim spunea...

rodicutzo io zic sa te lasi de fumat, pe bune, asculta la mine ce-ti zic...tutunul dauneaza grav sanatatii :(

ramoo spunea...

Reteta care nu da gres: ceai cu tuica:)). Trece si greata si nici nu-ti mai pasa de ce zic mincinosii aia care apar pe la tivi:D

Anonim spunea...

Cel mai repede te lecuiesti daca nu mai citesti ziarele. Ca lipsa de astfel de informatii cu siguranta nu-ti va zdruncina viitorul. Dar prezenta informatiilor iti va zdruncina stomacul sigur sigur. Asa ca mai bine te feresti!

rhodos spunea...

@florinel: o sa ma las de fumat ca asa scrie si pe pachete :D
@ramoo: la tine e reteta universala. stii bancul cu medicul de tara care si-a luat diploma ca a invatat numai cursul despre hemoroizi? Cam ca ala si tu. la raceala tuica, la greata tuica, la sictir tuica si la rupt piciorul tot tuica :))))
@anonim: Deci zici ca ma scap de ulcer? :P

Lucian spunea...

eu incerc sa nu ma mai enervez, mai bine treci toate astea la categoria divertisment. lenuta mica a fost mortala la conferinta de presa, am ras mai mult decat la mondenii :))

LiaLia spunea...

Rhodi, am eu nişte colebil, rămas de la criza mea de fiere de la alianţa Anus contra naturii de după alegerile din decembrie. Eu am făcut revista presei azi,dar nu ştiu cum am reuşit să mă setez de am reţinut doar ştirea asta (http://www.ziua.net/display.php?data=2009-03-18&id=250670) despre raţa care se crede cîţel :) Enjoy!

rhodos spunea...

@Lucian: nu ma enervez. ma imbolnavesc doar :)))) .. nu vezi? ori fac ulcer intr-o zi, ori clacheaza nervii, o cedeaza stomacul ... pe rand :D

ramoo spunea...

Toare ca toate, dar sa nu lesini ca nu stiu sa dau primul ajutor:D

DoarATAT spunea...

BineTze ! draga necunoscuta .
Cu permisiunea dumneavoastra , voi reveni sa va cunosc (aport de comentarii).
Paareeereaaa mea : Incepe cu tine , daca vrei sa mearga TOT-ul ca pe roate !
Te rog ! -de curiozitate , uita-te 2-3 minute la mine pe "Sanatate pentru 3 , 4 , 5 ..."
Multa sanatate !

Miju spunea...

Rhodicooo!!! mai traesti?