marți, 10 martie 2009

Ar fi fost prea frumos!


Un weekend agitat in Sala Transilvania dar frumos. Dezamagirea pentru ratarea calificarii echipei Romaniei de tenis in sferturile Cupei Davis a fost compensat de spectacolul oferit de tenismenii romani si rusi. A fost frumos sa asist la meciurile unora din cei mai buni tenismeni ai lumii. Un Safin, un Youzhny, un Hanescu, un Tursunov, si nu in ultimul rand echipa noastra de dublu formata din Tecau si Copil ne-au incantat 3 zile.

Nu stiu daca voi mai trai cu atata emotie momente in care imnul nostru a fost cantat din tot sufletul de o sala intreaga. Mica galerie rusa ne-a respectat si s-a ridicat in momentele respective. Era prea emotionant. Nu pot sa nu ii admir pe cei din galeria CSU care au avut pe tot parcursul competitiei initiative frumoase. Cu zgomot, cu urale, cu batut din palme i-au incurajat pe ai nostri tot timpul si au ridicat sala in picioare.

M-am numarat printre norocoasele care au primit flori de la Tecau. Am avut deasemenea norocul sa fiu aproape de fileu si in preajma galeriei. Am simtit ca baietii nostri aveau nevoie de incurajare si mi-am nenorocit palmele cu aplauze. Am crezut pana la ultima minge a lui Hanescu in meciul 4 ca poate reveni si ca vom trai emotiile jocului decisiv.

Ar fi fost prea frumos!

PS: Pentru ca sunt rare ocaziile in care poti urmari un astfel de spectacol si pentru ca e pacat sa amestec lucrurile, am sa ma rezum in acest post doar la lucrurile frumoase si impresionante. Maine revin cu poze de la fata locului si micile barfe si rautati :).

3 comentarii:

admin spunea...

Bravo SIBIU pentru atmosfera si organizare !
rhodos> doar la dublu am castigat, si acolo cu ceva sansa
cand iei bataie acasa inseamna ca diferenta de valoare e mare

rhodos spunea...

Taifun: cand incepi un meci 4 cu 2-0 speri ca vei vedea si meciul 5 ... dar diferenta de valoare intr-adevar a fost mare

LiaLia spunea...

După cum îţi spuneam şi pe FYT, prefer comentariu acesta frumos, aştept pozele, dar fără bârfe şi răutăcisme că aşa mi s-a luaaaat! :)