marți, 22 aprilie 2008

Doar eu

Promisesem o prezentare in postarea anterioara dar nu cred ca va suna altfel decat un CV asa ca renunt ... talentul meu la compuneri nu s-a manifestat niciodata. De altfel nici macar un jurnal nu am fost in stare sa tin in copilarie sau adolescenta (atunci ar fi fost momentul potrivit). Ce este foarte interesant totusi ca in cazul blogurilor in engleza eram ceva mai prolifica. Le-am scris doar pentru amuzament, ca modalitate de a socializa si ca exercitiu in privinta limbii engleze. Motive suficiente de altfel :) .
Poate ca nu ar trebui sa ma manifest in vreun fel ... cel putin nu pe internet, pentru ca niciodata nu mi-a adus nimic bun internetul. Ar trebui sa fie un mijloc de informare si de comunicare rapida dar se pare ca a ajuns mult mai departe decat mi-as fi imaginat acum 10 ani.
Am fost o autodidacta in ce priveste tehnica de calcul dar am avut avantajul talentului la limbile straine. M-a chinuit talentul in perioada liceului si primele poezii le scriam in notepad ... era fun tinand cont ca erau putini care aveau calculator pe atunci ... si mai era si pentium ... Dumnezeule ce tzeapa .... stateam minute in sir sa imi deschida vreo discheta sau sa imi incarce vreun joc .. (trecusem deja de la calculator cu jocurile pe caseta audio ... daca mai tine minte cineva si chestia asta!!! )
Dar in fine .. alte vremuri, alta distractie...
Poate ca acest blog va fi doar ca sa imi manifest frustrarile ... sau poate ca va exista doar ca refulare ... inca nu m-am decis.
Ne vedem la postarea urmatoare!
Cheers